Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na představení Sklenka Sherry do Divadla Na Jezerce

28.09. - 4.10. 2009 | Aktuální soutěže
Soutěžte s námi o vstupenky do Divadla Na Jezerce na představení Sklenka Sherry.

Hvězdná Sklenka sherry opět Na Jezerce

 
Jedinečná slovenská herečka Zuzana Kronerová bude znovu excelovat na scéně Divadla Na Jezerce ve slavné tragikomedii Sklenka sherry (The Gingerbread Lady). 

Tato hra jednoho z nejúspěšnějších dramatiků Neila Simona v režii legendárního Juraje Herze se vrací na Jezerku a divadlo ji  uvede v pondělí 5. října.

Spolu se Zuzanou Kronerovou v ní rozehrává situace plné humoru a nečekaných zvratů Jan Hrušínský. Příběh o hledání štěstí a lásky prožívá hlavní hrdinka, která se vrátila z protialkoholické léčebny, její přítel homosexuál a sedmnáctiletá dcera, se níž se po dlouhou dobu vůbec nestýkala.

Více informací  na www.divadlonajezerce.cz

Soutěž Divadlo na JezercePravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky do Divadla Na Jezerce probíhá od  pondělí 28. září do neděle 4. října 2009.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.


Vstupenky do Divadla Na Jezerce získají soutěžící, kteří zodpověděli správně soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás získá dvě vstupenky do Divadla Na Jezerce na představení Sklenka Sherry, které se koná 5. října 2009 od 19 hodin.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 5. října  2009 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Výherci budou hned v pondělí 5. října kontaktování soukromou zprávu a až na základě potvrzení zájmu o vstupenky obdrží informace, kde si vstupenky vyzvednout.

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !