2 x CD Grzegorz Karnas + bonus

24. říjen 2011

Tento týden můžete s Euro Jazzem vyhrát nejnovější album polského zpěváka Grzegorze Karnase, připraven je ale i sympatický bonus.

Grzegorz Karnas je samorost, který se nebojí experimentovat. Jeho hudba nepostrádá hravost, lehkost a neotřelost, které jí dodává nejen Karnasův originální pěvecký projev, ale také vynikající instrumentalisté tvořící jeho kapelu. Se svým kvartetem či kvintetem vystupuje občas také v Česku. Více o nejnovějším albu si přečtěte zde.

Vypsáno: 24.10. – 30.10. POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání Euro Jazzu – nového webového rádia Českého rozhlasu. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 1. cena Grzegorz Karnas – Karnas (Hevhetia, 2011) + CD sampler Hevhetia 2. cena Grzegorz Karnas – Karnas (Hevhetia, 2011) + CD sampler Hevhetia 3. cena Los Quemados – African Sailor (Hevhetia, 2010) + CD sampler Hevhetia 4. cena Los Quemados – African Sailor (Hevhetia, 2010) + CD sampler Hevhetia

02446434.jpeg

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-maileurojazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.