SOUTĚŽE

 

Soutěž o balíčky Jameson a vstupy na uzavřené promítání Jameson Cult Film Clubu

2. února proběhne speciální party jen pro pozvané ve stylu filmu The Blues Brothers a my pro vás máme soutěž o 3x2 vstupenky s balíčkem Jameson k tomu. Zkuste svoje štěstí!

 

Několik let sedíte v krimu, než se dočkáte podmínečného propuštění. Když se konečně dostanete na svobodu, venku vás čeká brácha v omláceném vyřazeném policejním autě. Zlý sen? Zdá se. Jenže pak se dozvíte, že sirotčinec, kde jste vyrůstali, chtějí zrušit, protože dluží „trapných“ pět tisíc babek. A do toho po vás jde šílená bejvalka s bazukou, M16 a bůh ví čím ještě. Tohle bez panáka irské whiskey Jameson nepůjde.

Možná už tušíte, že je řeč o kultovní americké muzikálové gangsterce The Blues Brothers, v které si kromě hlavních představitelů Johna Belushiho a Dana Aykroyda zahráli i James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Cab Calloway nebo mladý Steven Spielberg.

Jameson Cult Film Club vás pro jednu noc přenese do Chicaga, kde Jake Blues a jeho bratr Elwood během několika hodin obnoví kapelu, aby sehnali sirotčinci peníze, zničí svým starým policejním dodgem několik desítek skutečných policejních aut, aby je ve finále v budově berňáku státu Illions obklíčilo všechno, co má zrovna uniformu a nabitou zbraň.

2. února proběhne speciální party jen pro pozvané ve stylu filmu The Blues Brothers.

Jameson Cult Film Club Vám přináší největší kinematografické klasiky v prostředí, které Vás vtáhne přímo do děje! Večírek s The Blues Brothers, začíná ve 20.00 hodin v hale č. 7. v Praze v Holešovické tržnici.

Pro 3 výherce naší soutěže máme:

- 2x vstupenku na uzavřené promítání filmu The Blues Brothers

- Balíček Jameson s dvěma sklenkami

Nápovědu k soutěžní otázce a více info o akci nalznete na: www.jameson.cz/cult-film

Další možnost soutěžit pak nalezneš na Facebook stránce Jameson zde.

Soutěž trvá do 27.1.2011 do 11:00 a je pouze pro starší 18ti let. Ceny budou k vyzvednutí pouze osobně v Praze ve dnech 30.1.-1.2.2011 a k převzetí bude nutné prokázat svůj věk.

Soutěž skončila 27.01.2012.
 
Jak se jmenuje zakladatel Jameson Whiskey?
  • a) Charles Jameson
  • b) John Jameson
  • c) John Denver
 
Výherci:
  • Pavel Nešpor
  • Jan Zoul
  • Jaroslav Hadrávek
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016