Soutěže

Vyhrajte pečené čaje

Sbírání kytiček

Tento unikátní nápoj je složen z čerstvého ovoce a vybraného koření, které umocňuje jeho výbornou chuť. Vyrábí se na základě originální receptury využívající metody pečení k uvolnění chuti z ovoce, které díky tomu lehce zkaramelizuje a dodává pečenému čaji jedinečnou chuť a přirozené zabarvení.

Po jeho vypití na vás čekají lahodné kousky ovoce jako „odměna nakonec“.

Pečený čaj respektuje zásady zdravého životního stylu, a proto neobsahuje umělá barviva, aromatické látky ani konzervanty. V zimním období se koncentrát jednoduše zalije 250ml – 300ml horké vody.

V letním období stačí obsah skleničky s ovocem zalít dobře vychlazenou vodou či minerálkou, přidat led a získáte tím osvěžující a originální nápoj pro letní dny se skvělou chutí.

Vybrat si můžete z osmnácti originálních příchutí čaje a z osmi příchutí s alkoholem v různých velikostech balení. Můžete se rozhodnout pro jednoporcovou lahvičku „na vyzkoušení“ nebo jako malou pozornost pro vaše nejbližší. K dispozici jsou také trojbalení jednoporcových čajů v různých příchutích, které mohou posloužit jako originální dárek. Uvidíte, že po ochutnání pečeného čaje si je zamilujete. Proto je tu pro vás i velké ekonomické balení dodávané na trh s obyčejným cukrem nebo s fruktózou (přírodním cukrem).

Tři z vás můžete vyhrát balíček pečených čajů.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.pecenecaje.cz

Soutěž probíhá od 6. do 12. února 2012.

Foto: Pečené čaje
6. 2. 2012

Výherci:
Monika22
bara
sonak
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků