Soutěže

Chraňte v mrazech svou pleť

Sbírání kytiček

Mrazy udeřily, a proto je potřeba věnovat zvýšenou pozornost správné péči o pleť. Vyzkoušejte speciální výrobky od Omega Altermed.

Panthenol Winter Cream SPF 20

Panthenol Winter Cream SPF 20

Panthenol Winter Cream SPF 20

Dokonalý ochránce proti slunci i chladu

Altermed® panthenol winter cream s ochranným faktorem SPF 20 a unikátním Arctic complexem altermed®. Extrakt ze vzácné řasy Durvillea antarctica spolehlivě ochrání pokožku i v největších mrazech. Působí proti krystalizaci vody v buňkách, a tak zamezuje dehydrataci pleti a jejímu podráždění. Po ošetření Altermed® panthenol winter creamem SPF 20 si můžete pobyt na horském slunci bez obav užívat. Díky vysoce kvalitním UVA a UVB filtrům vaši pleť nejen povrchově chrání, ale současně hydratuje a vyživuje, takže bude působit svěže a mladě. Ideální pro ošetření pleti na horách.
 

Winter pack Altermed

Winter pack Altermed

Winter pack Altermed – účinné DUO na hory i do města.

Ochranný krém Altermed® panthenol winter nyní v balení s tyčinkou na rty.
Artic komplex Altermed zajistí intenzívní ochranu pokožky i v největších mrazech. Působí proti krystalizaci vody v buňkách, pleť dokonale hydratuje a vyhlazuje! Snadno se vstřebává a nezanechává mastný film.

Balzám na rty s D-panthenolem pečuje o rozpraskané rty a umožňuje jejich citlivé pokožce lépe regenerovat. Obsažený SPF 15 chrání rty před ostrým zimním sluncem, je tedy ideální výbavou na hory. Na rtech vytváří jemně lesklý, lehký film, díky kterému jsou rty nejen chráněné, ale vypadají přitažlivě a zdravě. Oblíbíte si ho také pro velmi příjemnou ovocnou vůni černých hroznů a kiwi.

Tři z vás máte možnost vyhrát Panthenol Winter Cream SPF 20 a Winter pack Altermed.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na  www.omega-altermed.eu

Soutěž probíhá od 6. do 12. Února 2012.

Foto: Omega Altermed
6. 2. 2012

Výherci:
klavirek
agatka
Genbe
 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků