Babinet.cz  /  Magazín  /  Cestování  /  Tip na letní rekreaci: Přijeďte si užít dovolenou na Lipno

Tip na letní rekreaci: Přijeďte si užít dovolenou na Lipno

21.5.2012 - Redakce Babinet

Jezero Lipno je největším jezerem České republiky a je nejvyhledávanějším místem pro letní rekreaci a vodní sporty. Lipno je také východiskem pro turistiku do krásné krajiny v jižních Čechách. V celé oblasti je možnost turistiky, cykloturistiky, rybaření, houbaření, návštěvy hradů a zámků. Na své si přijdou také vyznavači golfu. 
Na pravém břehu jezera Lipno asi 350 m od apartmánu je nově vybudovaný sportovní areál s písečnou pláží s mělkým přístupem do vody, s veškerým zázemím, tenisovými kurty, hřištěm na kopanou a volejbal a dětským hřištěm.

V případě nepříznivého počasí můžete využít k vodním hrátkám bazény a vodní atrakce vodního ráje Aquaworld Lipno vzdáleného od našeho apartmánu 8 km. Naleznete zde plavecký bazén, kruhový bazén s vodními atrakcemi, dvě finské sauny, masážní salon, restaurace a dětský koutek. 
Více o Aquaworldu Lipno naleznete zde.

Apartmán Lucie - ideální pro pobyt s dětmi

Nový rekreační dům - apartmán Lucie přizpůsobený pro pobyt rodin s dětmi se nachází v klidném prostředí v rekreační obci Přední Výtoň. Tato obec leží na pravém břehu Lipna, v nadmořské výšce 731 m.

Byl postaven v roce 2008 a nachází se v řadových domcích s vlastním menším pozemkem s překrásným výhledem na jezero Lipno. Apartmán 4 + kk o rozloze cca 135 m2 má vlastní venkovní terasu využitelnou k příjemnému posezení, ke grilování a relaxaci. Parkovací stání před domem. Je možnost zajištění stravování formou polopenze v nedaleké restauraci vzdálené 100 m od apartmánu. Příjezdová slepá komunikace vedoucí pouze k těmto řadovým domkům zaručuje bezpečnost a klid v dané lokalitě.

Apartmán je vybaven s ohledem na bezpečnost a další potřeby Vašich malých i větších dětí. 
Dětský koutek obsahuje koberec, kreslící tabuli,textilní stan na hraní, hračky a společenské hry. Dětský koutek je skvělé místo pro děti, kde jsou dospělým na dohled a bez nebezpečí úrazu.

V přízemí domu se nachází hlavní obytná místnost o ploše 60m2 s kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem s TV a DVD přehrávačem a dětským koutkem, WC s umyvadlem, technická místnost s pračkou s možností uložení kol. V patře se nachází 3 samostatné ložnice o ploše 15m2 - 18m2 a koupelna s vanou, samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a WC. 
Kuchyň je plně vybavena: elektrický sporák s troubou, myčka nádobí, lednice s mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, jídelní servis pro 8 osob včetně příborů.

Rekreační dům dále je vybaven vkusným novým kvalitním nábytkem. Apartmán má k dispozici jídelní stůl s 8 židlemi, bezpečnou jídelní dětskou židličku, pohodlnou sedací soupravu. V domě se nacházejí 3 ložnice: 1x dvojlůžkový pokoj s manželskou postelí o rozměru 180x200cm, 1x dvojlůžkový pokoj se samostatnými lůžky o rozměru 90x200cm s možností kvalitní kovové rozkládací přistýlky, 1x třílůžkový pokoj se samostatnými lůžky o rozměru 90x200cm. Všechny postele jsou vybaveny kvalitní anatomickou matrací, přikrývkami a polštáři vhodnými i pro alergiky. Samozřejmostí jsou hygienické chrániče matrací, které spolu s kvalitním povlečením dotváří hygieničnost, praktičnost a pohodlnost spaní. Jako přistýlka slouží kvalitní kovové skládací lůžko s matrací o rozměru 79x195 cm. 
Samozřejmostí vybavení kuchyně a koupelen jsou kuchyňské a úklidové mycí prostředky, včetně utěrek a ručníků, WC papír. Vše dle obsazenosti apartmánu. 

I Vaši psí miláčci mohou k jezeru Lipno přijet s Vámi.

Zaujala vás nabídka? Přijeďte si užít dovolenou. Najdete nás na adrese:

Apartmán Lucie
Přední Výtoň č. 151
382 73 Vyšší Brod

Rezervace na www.lipnodovolena.cz

Pakliže do rezervačního e-mailu napíšete heslo Babinet, tak získáváte slevu 5 %. tato nabídka platí do 30.6.2012!

Spojení: 
Do obce Přední Výtoň Vás doveze autobusový spoj z Českých Budějovic, z Českého Krumlova i z Kaplice. Vlakem se dostanete na zastávku Lipno nad Vltavou, odkud je to do Přední Výtoně necelých pět kilometrů. 

Od apartmánu je to asi 5 km k bývalému rakouskému hraničnímu přechodu Přední Výtoň – Guglwald.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz