Vyhrajte nádherné šperky Swarovski!

Vyhrajte nádherné šperky Swarovski!

Nádherné šperky Swarovski jsou právem považovány za nejkrásnější doplňky, kterými můžeme zdůraznit svou ženskou krásu. Že se Vám také líbí? Pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete vyhrát některou z krásných sad šperků s řetízkem. 

Krásné šperky a hodinky
Internetové klenotnictví Trendy-sperky.cz nabízí bohatý sortiment moderních šperků a hodinek známých značek, jako je například Guess, Infinity, Gems, CZ Krystaly, Dolce and Gabbana a mnoho dalších. Ovšem největší oblibě se těší šperky zdobené krystaly Swarovski. Veškeré klenoty zakoupené v Trendy-sperky.cz jsou zárukou pravosti. Obchod svým zákaznicím poskytuje nadstandardní služby, jako je například dárkové balení ke koupi šperků Swarovski zdarma.      
 
Soutěž pro naše čtenářky
Právě s www.trendy-sperky.cz jsme pro Vás připravili soutěž o hodnotné ceny. Co musíte udělat, abyste vyhráli některou z cen? Stačí jen jako 100. (1.cena), 200. (2.cena) a 300. (3.cena) soutěžící zodpovědět správně soutěžní otázku.   

Krásné ceny
A jaké ceny jsou připraveny pro výherkyně? Přeci krásné sady šperků zdobené krystaly Swarovski:
 
1.cena: sada šperků Swarovski s řetízkem v celkové hodnotě 744 Kč.
2.cena: sada šperků Swarovski s řetízkem v celkové hodnotě 660 Kč.
3.cena: sada šperků Swarovski s řetízkem v celkové hodnotě 480 Kč.
 
Soutěžní otázka:

Jaká je nabídka internetového obchodu Trendy-sperky.cz?


Soutěž probíhá od 16.5.2012 do 15.6.2012.

Hodně štěstí v soutěži
Více informací o soutěži a především správnou odpověď na soutěžní otázku najdete na stránkách internetového klenotnictví www.trendy-sperky.cz. Přejeme Vám hodně štěstí!  

Pro odeslání hlasu se musíte přihlásit.