GGTO

[Soutěž] Vánoční soutěž o mobilní příslušenství, trička našeho magazínu a několik bonusů k tomu!

První adventní neděle je tady, Vánoce se kvapem blíží a co by to bylo za Vánoce, kdybychom si pro vás nepřipravili nějakou tu soutěž? Jistě by nestály za nic… Nadupanou vánoční soutěž tedy máme a s ní i mnoho zajímavých odměn pro výherce! Najdete zde řadu příslušenství pro vaše chytrá zařízení, trička našeho magazínu a několik zajímavostí jako bonus. Neváhejte tedy, vyplňte formulář a zkuste své štěstí! Navíc máme pro všechny účastníky speciální slevu na veškeré nákupy u partnera naší soutěže.

Jak vyhrát?

Stačí odpovědět na několik velice snadných otázek (správné odpovědi naleznete na webu gadgeto.cz) a mít trochu toho štěstí.

Budeme mít totiž i jednu tipovací otázku: kolik lidí se zúčastní této soutěže? Odpovědi můžete posílat do 13. 12. 2012.

O co hrajeme?

Samozřejmě to nejdůležitější jsou odměny. Na jejich kompletní výčet se můžete podívat níže.

1. místo – POHOTOVOSTNÍ NABÍJEČKA + VELKÝ PLYŠOVÝ PTÁK Z ANGRY BIRDS + PŘÍSAVKOVÝ DRŽÁK + CABLE CLIP + PIVNÍ HELMA + TRIKO MAGAZÍNU APEMOBILE

2. místo – POHOTOVOSTNÍ NABÍJEČKA + STOJÁNEK IWRENCHPŘÍSAVKOVÝ DRŽÁK + CABLE CLIP + NŮŽ V KARTĚ TRIKO MAGAZÍNU APEMOBILE

3. místo – PŘÍSAVKOVÝ DRŽÁK + CABLE CLIP + TRIKO MAGAZÍNU APEMOBILE

4. místo – PŘÍSAVKOVÝ DRŽÁK TRIKO MAGAZÍNU APEMOBILE

5. místo – PŘÍSAVKOVÝ DRŽÁK

O sponzoru soutěže:

Již několik let pro Vás vybíráme ty nejlepší originální dárky. V našem obchodě najdete jak dárky pro muže, tak i pro vaše drahé polovičky – dárky pro ženy. Pomalu se nám blíží období Vánočních nákupů a určitě každý z vás bude hledat nějaké ty originální Vánoční dárky, věříme, že si u nás určitě vyberete!

Pravidla soutěže:

Každý ze soutěžících se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicitní odpovědi budou mazány. Soutěž probíhá od 2. 12. 2012 do 13. 12. 2012.  O pořadí soutěžících rozhodne přesnost tipu. Odměny budou rozděleny pouze soutěžícím s platnými odpovědmi. V případě stejných tipů dostane odměnu soutěžící, který svou odpověď zaslal nejdříve. Účastí v naší soutěži souhlasíte se zasíláním informačních sdělení týkajících se našeho magazínu (odběr můžete následně kdykoliv odhlásit).



INZERTNÍ SDĚLENÍ


Student, redaktor a IT fanoušek