Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte Barley Green, přírodní koktejl pro výživu a vitalitu celé rodiny!

Vyhrajte Barley Green, přírodní koktejl pro výživu a vitalitu celé rodiny!

30.9.2013 - redakce Babinet.cz

Barley Green aneb šťáva z mladého ječmene je novinkou společnosti Chlorella centrum, specialisty na tzv. zelené potraviny. Soutěžte o blahodárný přírodní nápoj, který umí organismus všestranně vyživovat a zároveň průběžně zbavovat škodlivin a čistit! Tímto dokonalým souběhem posiluje imunitní systém, který se pak lépe potýká se zdravotními problémy.

„Mladý zelený ječmen dodává tělu unikátní výživu, podporuje správné fungování imunitního systému, odkyselení organismu, šetrnou detoxikaci a hojivé procesy. Prospívá při chudokrevnosti, zklidňuje trávení, odstraňuje únavu a navrací vitalitu. Jako významný antioxidant chrání buňky před škodlivým působením volných radikálů a přispívá k udržení celkového zdraví,“ říká odborný poradce společnosti Chlorella centrum Bob Dvořák.

Barley Green 150 g je kvalitní, účinná a 100% čistá sušená šťáva vylisovaná z mladého ječmene, který se pěstuje v ideálních ekologických podmínkách v Kanadě.

-          má vysoký obsah vitaminů, minerálů, aktivních enzymů, stopových prvků, aminokyselin

-          dodává energii a zvyšuje vitalitu

-          čistí a detoxikuje organismus

-          posiluje imunitní systém

-          zklidňuje trávení

-          podporuje správnou krvetvorbu

-          neobsahuje lepek

Rozmícháním jedné čajové lžičky tohoto prášku ve 2 dcl vody vznikne nápoj zelené barvy, což je dáno vysokým obsahem rostlinného barviva chlorofylu. Nápoj je vhodný prakticky pro každého. „Pro lidi jakéhokoli věku, včetně seniorů, dětí a těhotných či kojících žen. Kvůli vysokému obsahu aktivních enzymů se speciálně hodí pro diabetiky, kvůli protizánětlivým účinkům se doporučuje například při zánětech kloubů, dutin, střev. Díky absenci lepku je ideální pro celiaky,“ vypočítává Dvořák.

Zkuste zodpovědět otázku a soutěžte o 5 balení Barley Green – šťáva z mladého ječmene 150 g.

Nápovědu hledejte v e-shopu na www.chlorellacentrum.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Daniela Mikulcová - Opava, Lenka Klímková - Havířov/Šumbark, Ondřej Martinčík - Přerov

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz