300 liků chybí ke spuštění 30 denní jóga výzvy

Přemýšlíte nad změnou životního stylu? Chcete začít s jógou, ale pořád jste nezačali? Baví vás zdravá strava, raw food, ale nemůžete najít zajímavé recepty nebo čas na jejich přípravu?

Pusťte všechny problémy z hlavy a skočte s námi do třicetidenní, květnové jóga výzvy. Každý den vás budeme podporovat a motivovat a navíc máte šanci vyhrát parádní cenu.

Jak bude výzva probíhat

Každý den v 6:00 ráno vám přijde e-mail, ve které bude denní úkol. Většinou se bude jednat o konkrétní výukové video a jednou týdně o víkendu vám přijde recept na zdravé jídlo.  Na vás bude si chvilku po ránu nebo kdykoliv během dne zacvičit a o víkendu připravit recept, který vám doporučíme. Pokud chcete soutěžit, tak se i u toho musíte vyfotit a fotku přidat na váš facebook profil s hashtagem (označením) #30dennijogavyzva #spojujenasjoga a krátkým popiskem.

Pro koho je výzva vhodná?

Pro všechny příznivce jógy a zdravého životního stylu! Jógové ásány jsme vybírali s rozmyslem a zvládnou je i totální začátečníci. Pokročilí jogíni a jogínky si zopakují základy a osvojí si skvělý návyk. Za denní cvičení jógy vám vaše tělo poděkuje.

Proč se zúčastnit?

  • Můžete vyhrát pěknou cenu.
  • Skoro každý den si alespoň chvilku zacvičíte.
  • A víkendu si navíc připravíte extra chutný a zajímavý recept, který vám doporučí Denisa Pěkná, zakladatelka jedné z nejúspěšnějších FB stránka o zdravém stravování.

Nejpilnější účastníci výzvy mají šanci získat poukázku na zboží v hodnotě 1200 Kč

Ti z vás, co se rozhodnou soutěžit, budou mít na konci výzvy (30.5.) 30 fotek, jako důkaz, že celou výzvu splnili. Až výzvu dokončíte, tak pošlete do 15. 6. 2014 8:00 koláž z těchto fotek na naši FB stránku a tím se automaticky přihlašujete do soutěže o poukázku na zboží v hodnotě 1200 Kč z obchodu Yogashop.cz.

Pomozte nám výzvu spustit a řekněte o výzvě přátelům

30 denní výzva se spustí, až  tento příspěvek bude mít minimálně 300 liků. Termín pro nasbírání liků je 30.4. Snad se to podaří co nejdřív!

Přihlaste se do výzvy rovnou teď

Zde se můžete přihlásit

0 Shares
  • >
    0 Shares
    Share