Domácí pomocníci ALEX pro tři výherce!

Rubrika: Soutěže

Dřevěné podlahy či nábytek poskytují komfort a teplo domovu. Jsou ale velmi choulostivé. Je důležité je chránit před vnějšími vlivy a opotřebováním, které způsobují jejich vysychání a ztrátu barvy v důsledku slunečního záření. Použitím speciálních přípravků, které nejen čistí, ale také vyživují, zůstávají dřevěné plochy dlouho jako nové.

ALEX 2v1 na všechny typy dřevěných podlah, parket a plovoucích dřevěných podlah čistí a zanechává lesk beze šmouh. Obnovuje jejich přirozený lesk a zanechává příjemnou vůni.

ALEX na nábytek proti prachu obsahuje antistatické složky, které zabraňují opětovnému usazování prachu. Jeho nemastný základ zjednodušuje aplikaci a nenechává na povrchu zbytky nebo šmouhy. Obsažený vosk dřevo důkladně vyživuje a zachovává jeho přirozené vlastnosti.

Soutěžní otázka:

 

Ve kterém století se začaly vyměňovat hliněné podlahy za podlahy ze dřeva?

 

 v 11.století v 16.století

 

 

 

 

 

 

 

Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou ALEX 2v1 na dřevěné podlahy a ALEX na nábytek proti prachu.

 

Pravidla soutěže:

 

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 14.9. 2014. Vyhodnocení soutěže proběhne 15.9. 2014.

 

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

 

Další podmínky soutěže najdete zde.

 

 Informace o partnerech soutěže:

 

Veškeré informace o firmách a jejich produktech naleznete na www.marcacz.cz.

Správná odpověď: v 16.století.

Výherci: Jaroslava Stöcklová z Jindřichova Hradce, Adéla Kalenská z Hradce Králové a Hana Cagášková z Velkých Losin.

Gratulujeme!

Domácí pomocníci ALEX pro tři výherce!