Svět slov

Vyhledávání

Nejčtenější za rok

Moudrosti do hrsti

Je holdem umělci, když ho vykrádají.
(George Braque)

Řeč těla


Venušanka
Řeč tělaTato soutěž probíhala do 6. 11. 2006.
Docela bych si dala říct, ale nevím, jestli ti můžu věřit… Chci se ti nejen líbit, ale taky tě líbat… Mám z tebe husí kůži, lháři… Věříte, že tohle všechno, a ještě mnohem víc, můžete druhým sdělit bez jediného slova? Je totiž dávno dokázáno, že neverbální řečí těla mluvíme často a velmi důrazně, jen je to s ní jako se všemi cizími jazyky: je potřeba jí dobře rozumět. A proto je tady kniha Řeč těla, kterou napsal Martin Lloyd-Elliott a kterou vydalo nakladatelství Metafora. A tu vám nabízíme v této soutěži.

Naučíte se dokonale a výmluvně flirtovat. Milostné signály budete číst stejně snadno jako titulky v novinách. Zdůrazníte své přednosti a dovolíte svému šarmu zazářit jako stowattová žárovka. Hravě odhalíte lháře a uvidíte, podle čeho poznat upřímného člověka. Proniknete do tajů erotiky mužského i ženského světa.

Přestože jde o vážnou vědu, kniha je napsaná lehkou zábavnou formou, takže se u ní často zasmějete. Množství názorných barevných fotografií vám zase pomůže zorientovat se v bludišti lidských milostných náznaků a vyzkoušet si jejich čtení prozatím alespoň nanečisto.

          

Soutěžní otázka zní: Co se označuje pojmem proceptivita?

Správná odpověď na soutěžní otázku byla: d: projevy chování, charakteristické pro samice, aby přilákaly samce ke kopulaci

Výhercem soutěže se stává: lulucrue
Zaujala vás tato soutěž a chcete ji doporučit?
Vzkaz:
  + odkaz na soutěž
na
e-mail:
 

 
Máte-li potíže s přihlašováním...
Zapomněl(a) jsem heslo, ale mám ověřenou e-mailovou adresu...
RSS
RSS
Venušanka v číslech:
• 6 620 dnů v provozu
• 4 940 článků
• 1 512 soutěží


Copyright © Venušanka od roku 2006 – magazín pro ženy, všechna práva vyhrazena



Dnes je 19.04.2024 a svátek má Rostislav