Budoárová bible: Vyhrajte průvodce pro lepší milování!

Průvodce sexuálním potěšením pro moderní dobu!

Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran. Cílem našich sexuálních aktivit je přece osvobodit mysl, být šťastni, cítit se příjemně a užívat si rozkoše…

Tato nová sexuální příručka 21. století slouží jako základní text pro všechny, kteří touží po hluboce uspokojivém milostném životě a i tomu nejméně obeznámenému čtenáři pomůže stát se v tom mistrem. Kniha není jen k tomu, aby se četla, ale hlavně aby byla prožívána. Proto přináší i rady, tipy, návody na moderní techniky, jako je bondáž, erotická flagelace či používání sexuálních pomůcek, tedy to, co doposud praktikovali jen ti nejodvážnější. Přitom jde o ty nejvnitřnější a nejzákladnější lidské touhy, jejichž projevení a následné uspokojování přináší až nadsmyslnou slast a potěšení.

Tajemství intimního sexuálního obřadu totiž mění fetiš, perverzi, výstřednosti i úchylky v radostné sebevyjádření. Betony nás vyzývá k tomu vydat se na cestu prožívání celé škály sexuálních zkušeností, k napojení se na kreativní sexuální energii a k odvaze navrátit sexuálnímu životu ústřední místo v životě, které mu právem náleží.

352 stran, váz., cena 443 Kč
ilustroval François Berthoud
e-kniha 221 Kč

Zapojte se do soutěže, odpovězte správně na otázku a vyhrajte 3x průvodce sexuálním potěšením pro moderní dobu - knihu Budoárová bible.

Soutěž probíhá od 5. října do 16. listopadu2014.
Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.
Pravidla soutěže najdete zde.

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat