Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o keramické nože, misky a prkénka od sýrů Philadelphia

17.11. - 30.11. 2014 | Aktuální soutěže
sýr Philadlphia











Zamilujte si snídani s Philadelphií!


Připravte si lahodnou snídani, která potěší nejen vzhledem, ale především chutí. Vyzkoušejte Philadelphii jen tak namazanou s pečivem nebo buďte kreativní a připravte si originální snídani.

Krémový sýry PhiladelphiaTo se dá jednoduše změnit se sýrem Philadelphia. Celosvětově známý sýr Philadelphia se vyrábí již desítky let a za tu dobu si našel uplatnění v teplé i studené kuchyni a především své stálé místo v domácnostech i v kuchyních profesionálů. 
Philadelphia je 100% přírodní produkt. Při jeho výrobě nejsou použity žádné konzervanty, což je jeden z důvodů, proč se tento produkt hodí jak pro vaření, tak pro pečení či přímou konzumaci. Sýr nabízí několik příchutí, které s pomocí vybraných ingrediencí a vhodného receptu vykouzlí úsměv na tváří po ránu nejen dětem ale i dospělým.
Na českém trhu jsou dostupné i varianty Philadelphia light, Philadelphia s bylinkami nebo nově i Philadelphia s lososem a koprem či s pažitkou. Dostupná je i sladká kombinace Philadelphia Milka s hedvábně jemnou čokoládou.

Zamilujte si snídani a připravte nejen pro sebe,

ale i pro své blízké chutné překvapení. 


Pravidla soutěže:
14denní soutěž o  keramické nože, misky a prkénka od sýrů Philadelphia probíhá od pondělí 17. listopadu 2014 do neděle 30. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

6 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí od sýrů Philadelphia - 3 získají sadu kuchyňských nožů a prkénko; a další 3 získají sadu salátových misek.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 30. listopadu.


Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na stránkách sýrů Philadelphia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !