Share |

Vyhrajte 5 luxusních řasenek Helena Rubinstein Lash Queen

Užijte si podzim s krásnými řasami. Nebo udělejte někomu radost.

Máme pro vás 5 luxusních řasenek Helena Rubinstein Lash Queen Mystic Blacks.
Řasenka je inspirována tetováním berberských žen a přináší také nový tvar kartáčku. Výrobce o ní říká:
Všechny řasenky LASH QUEEN vynikají silou a vypadají jako skutečný objekt touhy. Tyto smyslné a fascinující klenoty jsou inspirovány vášní Heleny Rubinstein pro vzácné šperky a přinášejí ženským očím magickou přitažlivost.
Co může být přitažlivějšího než oči zahalené závojem tajemna? Ve snaze dosáhnout tohoto efektu zdobí si berberské ženy oči tečkovanými, hypnotickými a prohnutými linkami. Tyto tečky, které mezi řasami vypadají jako tetování, se spojují dohromady v plnou černou linii a vytvářejí typický mandlový tvar oka.
Společnost Helena Rubinstein se nyní nechala inspirovat touto staletou tradicí a vytvořila LASH QUEEN MYSTIC BLACKS - PRVNÍ ŘASENKU S LINKOU PŘINÁŠEJÍCÍ OBJEM.
Nová LASH QUEEN Mystic Blacks napodobuje tetovaný efekt malování očí arabských žen a vytváří hlubokou černou prohnutou linku u kořínků řas, která přináší nespočet možností mísení a tva- rování. Oči zkrášlené tak přitažlivou ozdobou jsou neskutečně neodolatelné a vzbuzují napětí.
 
Strana ve tvaru hřebínku s dlouhými tenkými štětinami zajišťuje lepší oddělení řas u konečků a zvyšuje vizuální kontrast se silnější částí řas.
Hustý kartáček obarví několika málo pohyby co nejvyšší množství řas.
Pět řad vysokých štětin, které míří ven a které se směrem ke kartáčku rozšiřují, pojme značné množství barvy a zajišťuje tak rychlý a štědrý nános barvy. Tyto řady štětin umožňují hojnější nanesení řasenky od kořínků řas až po konečky i aplikaci produktu až k pokožce víčka mezi jednotlivé řasy. Precizní špička podporuje rovnoměrné nanášení barvy.
Díky dvěma rozdílným stranám nemusí být kartáček příliš silný. Tento revoluční tvar dále zajišťuje efektivní a přesnou aplikaci.
Ve snaze vytvořit efekt řasenky s linkou, který čerpá inspiraci v tradičním líčení očí berberských žen, bylo nezbytně nutné navrhnout takový kartáček, jehož štětiny dosáhnou až ke kořínkům řas a vytvoří tečkovanou linku podél linie řas. Jde o novátorský a revoluční kartáček s novým designem a strukturou.
 
Soutěžní otázka: Berbeři prosluli chovem jednoho zvířete. Kterého?
 
Ceny získá prvních 5 autorů správných odpovědí.
 
Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ BERBERI 2014 nejpozději do 21.11. 2014 do 13.00. 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.