Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o balíčky kosmetiky Linola na citlivou a suchou kůži

24.11. - 30.11. 2014 | Aktuální soutěže
Pacienti s atopickým ekzémem či se suchou a citlivou kůží určitě potvrdí, že základem péče je především každodenní pravidelné promazávání krémy a tělovými mléky. Vysušená místa kůže bychom přitom měli ošetřovat minimálně dvakrát denně, protože pokožka může pokaždé přijmout jen omezené množství tuku.

Zásadní je také výběr vhodného přípravku. K promazávání je vhodná kosmetika, která dokáže vrátit kůži ztracené tuky i vodu, zabránit svědění a pomoci při zánětech. Kožní lékaři pacientům (nejen) s atopickou dermatitidou mj. doporučují léčivé a dermokosmetické přípravky Linola.

Pro každodenní péči o celé tělo i ruce je ideální tělové mléko Linola Lotion, které se velmi rychle vstřebává a zabraňuje vysychání pokožky.

Linola pro dětiKrém Linola Gesicht je určený pro ošetření suché a citlivé pokožky obličeje. Díky vysokému obsahu lipidů je vhodný především na podzim a v zimě, kdy kůže na obličeji dostává zabrat obzvlášť s ohledem na střídání mrazivého počasí s přechody do přetopených místností. Přípravky mohou používat dospělí i děti.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky kosmetiky Linola na citlivou a suchou kůži probíhá od pondělí 24. listopadu 2014 do neděle 30. listopadu 2014.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají dárkové balení Linola, které obsahuje tělové mléko Linola Lotion, krém na obličej Linola Gesicht a zároveň šampon Linola ZDARMA.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. prosince 2014 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. prosince 2014 poštou na adresu uvedenou v registraci.


Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách Linolaproděti.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !