Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 romány Jako voda

Co dělat, když po mnoha letech společného soužití s manželem zjistíte, že vás přitahuje někdo jiný, a ten někdo je navíc žena? Annie Ohová se rozhodne jít za svým srdcem, bez ohledu na to, jaké reakce tím ve svém okolí vyvolá.

Rodinné zemětřesení u Ohových


Mnohovrstevnatý obraz manželství, rodiny a neúprosné touhy po lásce a porozumění.

Annie Ohová, manželka, matka a výtvarnice, způsobila ve své rodině zemětřesení. Po mnoha letech manželství se rozhodla opustit svého muže, s nímž má tři děti. Zamilovala se do Vivecy, bohaté, kultivované a sebevědomé manhattanské obchodnice s uměním, která jí pomohla k profesionálnímu úspěchu.

Annie a Viveca plánují svatbu, což ale vyvolává smíšené reakce a otevírá Pandořinu skříňku plnou tajemství – temných a bolestných pravd ukrytých pod povrchem života rodiny Ohových. V roli vypravěče se střídá nekonformní Annie, její bývalý manžel, psycholog Orion, „nejhodnější“ z Anniiných dětí, dcera Ariane, rebelský jediný syn Andrew a nejmladší dítě, svobodomyslná Marissa.

Román Jako voda představuje tvář moderní Ameriky. Wally Lamb v něm promlouvá o problému tříd, měnících se sociálních zvyků, přežívajícího rasového násilí a o tom, jak zoufale hledáme lásku a smysl života.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Jako voda.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Vyhrajte román představující tvář moderní Ameriky



Do soutěže bylo odesláno 910 tipů.

Kdo vyhrál?

atabana (910), Viera01 (910)

Správná odpověď

Jak dlouho byla Annie vdaná za Oriona?
27
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeJako voda (Lamb, Wally)
Mnohovrstevnatý portrét manželství, rodiny a neúprosné touhy po porozumění a vztahu. Annie Ohová, manželka, matka a výtvarnice, způsobila ve své rodině zemětřesení. Po dvaceti sedmi letech manželství se rozhodla opustit svého… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.