Velká soutěž o volňásky do kina. Najdi Vlnku!

Chodíš ráda do kina? A co teprve zadarmo? Hraj s námi a získej 2 volňásky na film dle tvého výběru zdarma! Soutěž trvá od 13. 9. 2016 do 18. 9. 2016, tedy od úterý do neděle.

Ptáš se jak na to?

Tvým úkolem je najít na stránkách Hryprodivky.cz obrázky mořské panny Vlnky. Ta je ukryta v jednotlivých hrách, testech nebo například na stránkách s pohlednicemi. Jednoduše proplouvá celým webem.  Celkem můžeš nalézt 5 obrázků s naší mořskou pannou. Aby si mohla vyhrát lístky, stačí, když najdeš Vlnku pouze třikrát. Abychom věděli, kde si ji našla, zašli nám URL adresy přes tento formulář.

Nevíš co je URL adresa? Nevadí! Podívej se na obrázek:

 

Víme, že je tu spoustu stránek a hledat Vlnku je tedy jako hledat jehlu v kupce sena. Takže ti pomůžeme. Na facebookové stránce „Hry Pro Dívky“ budeme v průběhu soutěže zveřejňovat nápovědy. Ta může znít například takto:

„Vlnka se rozhodla, že pojede s rodiči a se svojí sestrou na dovolenou ke známým ostrovům do Pacifiku. Zůstanou v luxusním, podvodním resortu „iawaH Land“, který je v blízkosti mnoha sopek. Potřebuje si však obnovit svůj šatník.“

Dozvíš se, že hledá nové oblečení. To by tě mělo dovést k oblíkačkám. Dále víš, že jede na dovolenou do Pacifiku. Zjisti, jaké ostrovy můžeš v Pacifickém oceánu najít a dostaň se blíže k uhodnutí hře, u které se skrývá. Další nápovědou je pro tebe jméno hotelového resortu „iawaH Land“. Pokud si přečteš název prvního slova hotelu obráceně, získáš slovo Hawai. A to je právě jeden z těch ostrovů! Tato nápověda by tě tedy měla dovést ke hře Shopaholic Hawai, kde by si našla Vlnku.

Tam, ale momentálně samozřejmě není. To je jen na ukázku. Takže nezapomeň sledovat náš facebook, aby si nepřišla o žádnou pravou nápovědu!

Aby si se dozvěděla o nápovědě mezi prvními, nezapomeň si nastavit, aby se ti příspěvky od nás ukazovaly na Facebooku jako první.

Vybíráme 3 výherce, kteří se zašlou své odpovědi jako 33., 66. a 99. soutěžící.  Těšíme se na tvoje výsledky!

Detailní podmínky soutěže zde: Soutěž hledej vlnku - podmínky

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 13. 09. 2016   |   Zobrazeno: 18031x

Témata článku:Aktuality,Soutěže

Komentáře

MišišišiVIP

Zase nic xdsmajl Třeba příšte,gratulace vítězům c:

--- Podle mě se tam zůčastnilo moc hráčů vyhráli jen ti v první stovce smajlsmajl

MišišišiTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.