Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 humorné knihy Padesátka

Pavka Bulán si vždy myslel, že jeho syn naváže na rodinnou běžkařskou tradici a bude v tomto sportu sbírat jednu medaili za druhou. Aby ho na to připravil, donutil svoji ženu porodit na Sněžce. Přesto se jeho sny nenaplnily, o čemž si můžete přečíst.

Závod po vrcholech Krkonoš


Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalé – lyžařka s jednou nohou, rolbař, jenž na Tři krále nepije, legendární lovec žen ozdobený neplodností, barman se zálibou ve věštění. A také Pavka, nejstarší žijící člen tradiční běžkařské rodiny Bulánů, který nechal svého syna Juru porodit na Sněžce ve vysoké nadmořské výšce, aby se rychleji okysličoval. Jenže jeho syn mu dělá starosti, místo běžkování totiž nahání úplně jiné padesátky. Je závislý na svádění zralých žen, jimž vyhání mráz z duší. Na závod, který Jura asi znovu nedokončí, přijíždí se svou matkou Jan Hilský a vedle skvělého času má i jeden osobní cíl. Za jeho splněním se vydává do zasněženého světa horských chat, kde spustí lavinu událostí a vzpomínek a taky se naučí, jak se proflusává mlha.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Padesátka.


logo-Knihcentrum

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zahrajte si o vtipné příhody z krkonošských vrcholů



Do soutěže bylo odesláno 701 tipů.

Kdo vyhrál?

tetina (701), babytka (701)

Správná odpověď

Kdo natočil film Padesátka?
Vojtěch Kotek
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizePadesátka (Burian, Oliver)
Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalé – lyžařka s jednou nohou, rolbař, jenž na Tři krále nepije, legendární lovec žen ozdobený neplodností, barman se zálibou ve věštění. A také Pavka,… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.