Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 romány Kouzelníkův únik z reality

Co se může stát, když malé holčičce odmítne pomoci s natrháním květin? A co vše čeká na kouzelníka Antona v magickém lese, kam zabloudil? Nejen to si můžete přečíst v sarkastickém feel-good románu o přátelství, závisti a lásce.

Nedobrovolná návštěva magického lesa


Může magický les dát domýšlivému kouzelníkovi za vyučenou?

Jakožto kouzelník dokáže Anton jednou rukou za zády rozvázat složité uzly. Jakožto člověk si sotva zvládne koupit hrnek kávy, aniž se přitom dostane do potíží. Vlastně by měl být celkem spokojený, ale občas si nemůže pomoct a myslí na přátele z mládí, Sebastiana a Charlottu, a na to, že tisíce lidí platí za zhlédnutí jejich velkolepé kouzelnické show spoustu peněz, zatímco on sám vystupuje v neutěšených pečovatelských domech. Život je někdy pekelně nespravedlivý.

Pak má navíc Anton během svého turné nehodu – poblíž švédského národního parku Tiveden narazí autem do pohovky stojící přímo uprostřed silnice. Zabloudí v prastarém lese a zjistí, že se to tam hemží nadpřirozenými bytostmi a nevysvětlitelnými jevy. Nedobrovolně se zaplete do pradávného boje mezi dobrem a zlem, ve kterém se ukáže, že Antonovým nejhorším nepřítelem je jeho vlastní osobnost.

Kouzelníkův únik z reality je sarkastický feel-good román o přátelství, závisti, lásce a o tom, co se stane, když nepomůžete natrhat květiny malé holčičce.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Kouzelníkův únik z reality.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zahrajte si o sarkastický román o úniku z reality



Do soutěže bylo odesláno 1121 tipů.

Kdo vyhrál?

boure (1122), bali (1122)

Správná odpověď

Kolik samostatných knih napsal Lars Vasa Johansson?
1
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeKouzelníkův únik z reality (Johansson, Lars Vasa)
Může magický les dát domýšlivému kouzelníkovi za vyučenou? Jakožto kouzelník dokáže Anton jednou rukou za zády rozvázat složité uzly. Jakožto člověk si sotva zvládne koupit hrnek kávy, aniž se přitom dostane… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.