Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 knihy Problém tří těles

Velká kulturní revoluce zasáhla celou Říši středu. Číňané se v jejím rámci rozhodli navázat kontakty s mimozemskou civilizací. Několik desítek let na to začnou umírat vědci, vznikat nové sekty a objeví se nová počítačová hra pro virtuální realitu. Jedná se o pouhé náhody?

Projekt Kulturní revoluce


První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.Problém tří těles
V Říši středu zuří Velká kulturní revoluce a Číňané, kteří nechtějí zůstat pozadu za Sověty a Američany, se v rámci tajného vojenského projektu pokoušejí navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi. Třicet let poté začnou na Zemi umírat významní vědci a vznikají sekty, které vybízejí k návratu k přírodě. Objeví se nová počítačová hra pro virtuální realitu, zvláštní, čarovná a znepokojivá, která jako by ani nepocházela z tohoto světa. A pomalu se začíná vyjevovat pravda o tajném projektu z éry Kulturní revoluce.
Následující dva díly trilogie vyšly v letech 2008 a 2010, jejich české vydání připravuje nakladatelství Host na podzim 2017 a léto 2018. V roce 2017 bude také do kin uvedena filmová adaptace Problému tří těles. Série uchvátila čtenáře nejen v Číně, práva byla prodána téměř do čtyřiceti zemí světa.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou knihu Problém tří těles vyhrát.


host


Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Vyhrajte hard science fiction



Do soutěže bylo odesláno 789 tipů.

Kdo vyhrál?

jednamalaholka (789), Pettur (789)

Správná odpověď

Jaké ocení získal román Problém tří těles?
Hugo
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeProblém tří těles (Cch´-Sin, Liou)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti. V Říši středu zuří Velká kulturní revoluce a Číňané, kteří nechtějí zůstat pozadu za Sověty a Američany, se… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.