Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 5 příruček První pomoc pro všechny situace

Máte pocit, že od dob, kdy jste se naučili první pomoc, se mnohé změnilo? Nebo si snad vůbec nejste jisti, jak se v krizových situacích chovat? V tom případě se vám bude rozhodně hodit naučná publikace, která vám vše osvěží.

Základní postupy při poskytování první pomoci


Publikace je určena všem, kteří si nejsou jisti v základních postupech první pomoci, ale také těm, kteří již základní znalosti mají, ale chtějí si postupy připomenout nebo zjistit, kam se první pomoc v posledních letech posunula. Snahou je zjednodušit je tak, aby byly pro laické poskytovatele co nejsnáze zapamatovatelné. V této publikaci se můžete setkat s novým pohledem na postupy, které jste se možná kdysi učili jinak.

Kniha se vyznačuje moderním přístupem založeným na interakci poskytovatele první pomoci, operátora tísňové linky a posádky zdravotnické záchranné služby. U každého popisovaného stavu nebo situace se dozvíte, co může být jeho příčinou a jaká je prevence. Pokud k náhlému ohrožení zdraví nebo života dojde, je zcela zásadní volání na tísňovou linku, proto vás u každého stavu seznámíme také s postupy telefonicky asistované první pomoci a pokusíme se následně přiblížit, jak by mohla postupovat posádka záchranné služby po příjezdu na místo.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Vyšehrad vám přinášíme soutěž,
ve které pět z vás může vyhrát knihu První pomoc pro všechny situace.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zahrajte si o rádce pro poskytnutí první pomoci



Do soutěže bylo odesláno 1265 tipů.

Kdo vyhrál?

vlahy (1265), Anicka30 (1265), prokopka (1266), fiserovam (1267), myska0091 (1267)

Správná odpověď

Jakou vazbu má kniha První pomoc pro všechny situace?
Brožovanou.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizePrvní pomoc pro všechny situace (Malá, Lucie – Peřan, David)
V souladu s evropskými doporučeními 2015
Publikace je určena všem, kteří si nejsou jisti v základních postupech první pomoci, ale také těm, kteří již základní znalosti mají, ale chtějí si postupy připomenout nebo zjistit, kam… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.