TURISTIKU PODPORUJÍ
61 458 turistů a cestovatelů
109 020 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 360 109,- odměny za články

Soutěž o nabitý rodinný víkend na Lipně s ubytováním přímo u jezera

Soutěžit můžete od 31.5.2017 do 30.6.2017

Soutěž byla ukončena, už nejde hlasovat.

Lipenské jezero se v posledních letech stalo hitem pro české rodiny s dětmi. Unikátní Stezka korunami stromů, zábavní Království lesa a spousta dalších atrakcí v okolí Lipna nad Vltavou a Frymburku v kombinaci s nádhernou a téměř netknutou šumavskou přírodou na druhém konci Lipna u Horní Plané a Nové Pece Vám nabízí bezpočet tipů pro trávení volného času.

Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte jeden ze dvou víkendových pobytů pro celou rodinu (až 6 osob) v prostorných a moderně vybavených apartmánech až pro 10 osob, které se nacházejí v Lipně nad Vltavou jen pár kroků od jezera, cyklostezky, aquaparku, bobové dráhy či lanovce vedoucí k oblíbené Stezce korunami stromů.

Podrobný popis apartmánů na Lipně zobrazíte ZDE

Rodinná dovolená na Lipně aktivně = to je Landal Marina Lipno

Málokteré místo jako Lipno nabízí tak pestré volnočasové vyžití po celý rok. A málokterý resort na Lipně jako Landal Marina Lipno nabízí tak širokou nabídku aktivit pro rodiny s dětmi, bez ohledu na počasí.

Přímo v resortu je pro Vás připraven špičkově vybavené půjčovna kol, inline bruslí, koloběžek, elektrokol či stále oblíbenějších elektro-koloběžek. Zkazilo se počasí? Vezměte si plavky a skočte se ohřát do vodního ráje Aquaworld přímo v našem resortu. Nebaví Vás davy lidí? Sedněte na kolo a zajeďte si na nedaleký nejvyšší hrad v ČR, legendární Vítkův hrádek, ze kterého uvidíte lipenské jezero i Alpy jako na dlani. Navštívit tři země za jediný víkend? Na Lipně, lépe řečeno v šumavském trojmezí Jihočeského kraje, hornorakouského Mühlviertu a Bavorského lesa, žádný problém.

Přehled aktivit pro rodiny s dětmi najdete ZDE

Hodnotná výhra plná jedinečných zážitků pro celou rodinu

Spolu s komfortním ubytováním v jednom s nejmodernějších resortů na Lipně můžete vyhrát i vstup na Stezku korunami stromů zdarma, vstup na úchvatnou výstavu Svět pod hladinou ve Frymburku, zapůjčení kol či koloběžek na celý den zdarma a resortního volnočasového průvodce Landal Marina Lipno s desítkami exkluzivních slev pro volný čas, díky kterým ušetříte stokoruny i více.

 

Stačí jen správně odpovědět všechny soutěžní otázky a mít při losování trochu štěstí. Malou nápovědu naleznete na webu Landal Marina Lipno.

Přejeme Vám hodně štěstí ve hře!

Soutěžní otázka:

Kolik apartmánů nabízí resort Landal Marina Lipno?



Aktuálně nejde hlasovat

Soutěž už skončila.

Podmínky soutěží na Turistika.cz naleznete zde.

Výsledky soutěže

Blahopřejeme výherkyni T. Leskové!