Hana Hindráková - spisovatelka

Hana
Hindráková

spisovatelka

1. česká spisovatelka publikovaná v Keni

Více o knihách

Hana Hindráková - spisovatelka


Vítejte na oficiálních webových stránkách spisovatelky, cestovatelkycopywriterky a zakladatelky projektu Dárky s myšlenkou Hany Hindrákové. Jedině tady koupíte autorčiny napínavé romány z afrického prostředí s podpisem či osobním věnováním dle vašeho přání.

Autorka nabízí i copywriting neboli psaní reklamních textů, texty pro weby, blogy, PR články či tiskové zprávy, dále individuální konzultace nejen pro začínající autory (tvůrčí psaní, komunikace s nakladatelstvím, marketing, propagace knihy). V případě zájmu ji kontaktujte na emailu hana@hindrakova.cz.

Online beseda Kontrasty byla super, jsem nadšená.
Pavla Gavelčíková, Městská knihovna Orlová (únor 2021)

Moc děkujeme za zajímavé povídání. Beseda Můj africký příběh se nám moc líbila a bylo vidět, že i ostatním divákům. Některé čtenářky se mi ještě večer ozvaly a byly také moc spokojené.
Byla to naše první zkušenost s on-line besedou, nestihly jsme ani včas zareagovat a poděkovat. Každopádně je to pro nás dobrá zkušenost a zkusíme v on-line besedách pokračovat, když už se nemůžou pořádat besedy klasické.
Hana Škvrnová, Městská knihovna Hořice (únor 2021)

Ráda bych Vám poděkovala za dnešní (26.1.2021) online besedu Můj africký příběh. Máte velmi milý projev a hlas také. Besedu jsme sledovali s panem ředitelem, tak mám vyřídit poděkování i od něho. Byli jsme oba spokojeni.
Přeji hodně štěstí. Ať se Vám v psaní daří. 
Petra Mašínová, projektová pracovnice, Jihočeská vědecká knihovna

Kniha Smrtící byznys mě neskonale zasáhla. A to v obou rovinách. Jednak, že jsem na konci zjistila, že je to všechno pravda, a za druhé mě to potěšilo v rovině literární. Je to od mladé krásné české autorky, dobře napsané, je to román, který vás napíná, zajímá a baví. Za to já moc děkuji, četlo se mi to krásně.
Tereza Kostková

Když jsem tu knížku dočetla, říkala jsem si, že jsem asi nějaká hloupá, že jsem o falešných lécích nikdy neslyšela. Takže jsem si dělala mezi známými takový průzkum a zjistila jsem, že o tom opravdu nikdo neví. Autorka dělá obrovský kus práce ohledně osvěty a musím říct, že mě její kniha opravdu hluboce zasáhla a přečetla jsem ji během tří dnů. Myslím si, že se čtenáři mají skutečně na co těšit.
Nela Boudová

Chci jenom říct, že mě ta knížka hodně zasáhla, opravdu hodně. Myslím si, že autorka je i statečná, že to téma odhalila, tedy beletristicky odhalila. Nikdy by mě nenapadlo, že se dějou takový svinstva. Doufám, že si to přečte hodně lidí.
Bob Klepl


Dechberoucí příběh Nebe nad Zanzibarem

Ponořte se do magického světa dobrodružných, romantických a napínavých příběhů. Afrika... to je kontinent, kde necháte kus Vašeho srdce.




Mediální partneři:

Lemito Media Ghetto Zouk Rail reklam

Informuji.cz = Akce, Kultura a Výlety v ČR Jooble Urologická klinika