Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte 3x balíček Magnolie Forte pro zimu beze stresu

Vyhrajte 3x balíček Magnolie Forte pro zimu beze stresu

24.11.2017 - redakce Babinet.cz

Vstoupili jsme do psychicky nejnáročnějšího období blížícího se konce roku plného stresů, napětí i podzimních a zimních depresí. Nenechte se proto zaskočit a vyzrajte na tyto stavy přírodně, za pomoci rostliny magnolie, jejíž účinky jsou po staletí ceněny v čínské medicíně a jež je známa svými pozitivními vlivy na lidskou psychiku, vyrovnanost i celkový pocit klidu a pohody. Magnolie se tentokrát přeměnila na ryze přírodní doplňky stravy Magnolia Forte, abychom si jejich sílu a účinky mohli dopřát i v našem podnebí a nic nás nezaskočilo. A právě přírodní doplňky stravy Magnolie Forte od společnosti FAVEA můžete vyhrát nyní vyhrát v naší soutěži! Dokonce balíček obsahující hned 3 balení, abyste byli v klidu, pohodě a bez veškerých pocitů psychické nepohody nebo depresí po celé podzimní a zimní období.

MAGNOLIE FORTE – PŘÍRODNĚ PROTI PODZIMNÍM DEPRESÍM, ÚNAVĚ A VYČERPÁNÍ

Prožijte podzim a zimu v pohodě, klidu a beze stresu, díky novince z oblasti doplňků stravy Magnolie Forte. Tablety v sobě kombinují přírodní sílu rostliny magnolie pocházející z Dálného východu, jejíž výtažek obsahují, s účinkem vitamínů skupiny B, a jsou tak dokonalým koktejlem proti podzimní a zimní únavě, pocitům vyčerpání, depresím a špatné náladě. Magnolie Forte přispívá také k normální funkci nervové soustavy, pozitivně působí na lidskou psychiku, uvolňuje, harmonizuje, zmírňuje příznaky únavy a vyčerpání a rovněž organismus čistí. Ideální je její užívání v obdobím s vyšší stresovou zátěží nebo při pocitech psychické nepohody, strachu, vnitřního napětí, svalového vypětí nebo nedostatku energie. Magnolie Forte má okamžitý nástup účinků, a navíc díky postupnému uvolňování má na psychiku dlouhodobý efekt po celý den. Doporučené dávkování je 2x denně 1 tableta po jídle, ideálně ráno a večer. K dostání v lékárnách po celé ČR.

www.faveaplus.cz

 

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Hana Lázničková- Čáslav, Jana Kulková - Vřesina, Ing. Ondřej Šetka - Stráž nad Nežárkou

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz