Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte balíček od Pivovaru Litovel

Vyhrajte balíček od Pivovaru Litovel

29.11.2017 - redakce Babinet.cz

Zúčastněte se naší soutěže a 5 z vás může vyhrát soutěží balíček od Pivovaru Litovel. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku!

Balíček bude obsahovat: Kolekci Litovelského Sládka, multipack Litovel Ale a dárkové předměty.

I když nebudete v soutěži úspěšní, tak zde je několik tipů na vánoční dárky pro milovníky pivních speciálů

Kolekce Litovelského sládka pro skutečné pivní znalce

Kolekce litovelského sládka je ideální vánočním dárkem nejen pro pivaře. V setu najde obdarovaný čtyři dvojice pivních speciálů, které by neměly uniknout vytříbené chuti příznivců tohoto pěnivého nápoje. Ochutnat tak mohou svrchně kvašený Litovel ALE, nefiltrovaný polotmavý a výjimečně silný Litovel Gustav, nefiltrovaný světlý ležák Litovel Václav, uvařený na počest svatého Václava, patrona všech pivovarníků, a světlý filtrovaný Litovel Sváteční speciál. Potěšte své milované unikátní chutí vybraných českých piv z pivovaru Litovel.

Cena: od 159 Kč vč. DPH

Multipack výjimečně hořkého Litovel ALE potěší fajnšmekry

Chuťové buňky opravdových pivních fajnšmekrů potěší intenzivní a dlouhotrvající hořkost Litovel Ale, které je dosahováno tradiční přípravou piva britského typu spočívající ve svrchním kvašení . Vyvážený a litovelským sládkem pečlivě vyladěný poměr tří druhů chmele a tří druhů sladu, podtržený zlatavě jantarovou barvou. To vše je doplněno aromatem tropických plodů a typickou květinově kořeněnou vůní, které do tohoto nápoje vnesly vyladěné poměry netradičních chmelů.

Cena: od 159 Kč vč. DPH

Darujte zážitek z vaření piva v minipivovaru

Pokud máte doma milovníka piva, který zlatavému moku s pěnivou čepicí nikdy neodolá, dopřejte mu možnost uvařit si vlastní pivo, které si vyladí přesně podle svých chuťových pohárků. Darujte mu dárkový poukaz na vaření piva v Pivovaru Litovel. Pod odborným dohledem sládka si v prostorách litovelského minipivovaru může každý uvařit pivní speciál podle doporučených či vlastních receptur. Více informací najdete na www.litovel.cz.

Cena: na stránkách pivovaru

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Zdeněk Adler - Brno, Pavel Humplík - Brno,Alena Pelcová - Vítkov, Eva Holá - Vnorovy,Miroslava Štramberská - Nový Jičín

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz