Share |

Vyhrajte vstupy na premiéru filmu Matky na tahu o Vánocích

Máme pro vás 10 vstupů na premiéru vánoční komedie Matky na tahu o Vánocích!
V kinech od 7. prosince 2017.
Loni v létě dorazil do kin vtipný film Matky na tahu. A právě teď na něj naváže vánoční komedie Matky na tahu o Vánocích. Přetažené a nedoceněné matky Amy, Carla a Kiki pod heslem "nepeč a zapař" rozjedou pořádnou kalbu.
 
Jejich plán užít si Vánoce po svém ale poněkud drsně naruší nečekaná zpráva: Na návštěvu přijedou... jejich matky!

 
Prvních 5 správných odpovědí vyhrává volné vstupy pro 2 osoby na premiéru filmu. Premiéra se koná 5.12. v 17:30 v kině Atlas - ověřte si, zda můžete! Vstupy nelze za nic vyměnit.
 
PIŠTE NA SOUTEZE@PROTISEDI.CZ s předmětem SOUTĚŽ MATKY O VÁNOCÍCH. Uveďte celé jméno.
Soutěžní otázka:
Kdy letos začíná advent?
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.