Vyberte  si svého poradce.

Zde máte možnost vybrat si svého poradce dle země a kraje který Vám bude nejblíže.


Top manažerka ČESKO

Kraj Jihomoravský

Michaela Holátková

Město Božice okres Znojmo

Email : michaela.holatkova@seznam.cz

Tel : 604345074

EURONA ID : 420-3742964604

Míša napsala:

Moje cesta k Eurone začala v únoru 2018 tak,že jsem na Facebooku viděla inzerát na čistič pračky. Začala jsem se o přípravek zajímat. Vyzkoušela jsem tolik přípravku,ale s žádným jsem nebyla spokojená, tak jako s čističem od Eurony. Dlouho netrvalo a řekla jsem si ,že by byla škoda Euronu nerozsirit mezi rodinu, kamarády,známé.... Od teď můžete mít i vy voňavou domácnost plnou vyhod.

Poradce pro ČESKO

Kraj Jihomoravský

Jana Votavová

Město Olbramovice

email : votavovaj-eurona@seznam.cz

tel : 605 007 107

EURONA ID : 420-3657059397

Jana napsala :

Dobrý den, jmenuji se Jana Votavová a spolu s manželem vychováváme 3 děti. K Euroně mě přivedla náhoda. Dlouhou dobu jsem hledala přípravek, který by mě zbavil vodního kamene v mé koupelně. Ale z běžně dostupných prostředků či babských rad nic nefungovalo a pokud ano, tak za cenu podrážděné pokožky rukou a nevalného chemického zápachu. Když už jsem svůj boj téměř vzdala, doporučila mi kamarádka, abych vyzkoušela právě českou eko drogerii. A v tu chvíli jsem si Euronu doslova zamilovala. Postupně jsem zkoušela další a další produkty a své nadšení šířila dál. Dnes už při úklidu a praní nepoužívám nic jiného. Vím, že výrazně šetřím nejen přírodu, ale i rodinný rozpočet, protože je dávkování díky kvalitnímu složení přípravků opravdu minimální. Ale co je nejdůležitější, šetřím zdraví své rodiny. Snažím se neustále učit novým poznatkům nejen od kolegů, ale hlavně od zákazníků, kteří se s nadšením vrací se svými pozitivními zkušenostmi. Pokud i vy hledáte způsob, jak mít doma nejen uklizeno, ale i bezpečně uklizeno, potýkáte se s kožními či dýchacími problémy, není vám lhostejné životní prostředí nebo jen chcete ušetřit čas a peníze při úklidu, neváhejte mne kontaktovat. Ráda vám budu nápomocná při výběru vhodných přípravků.

Top manažerka ČESKO

Kraj Jihomoravský

Lucie Blatová

Město Veselí nad Moravou

E-mail : L.Blatova@post.cz

Tel. : 773 462 234

EURONA ID : 420-5584363689

Lucie napsala:

Miluji Euronu a věřím, že každý,kdo jednou vyzkouší jejich výrobky na tom bude úplně stejně,jako já!
A proč Eurona?
Jsem maminka roční holčičky a od doby,co se narodila, jsem začala více řešit v čem peru prádlo své rodině a čím doma uklízím.
Eurona mi otevřela oči. Do té doby jsem ani netušila,co vše se skrývá v pracích a úklidových prostředcích běžně dostupných na trhu. Teď už to vím a ekologicky šetrná česká společnost Eurona a její výrobky mě naprosto uchvátily. Jsou dokonce velmi vhodné pro ekzematiky a alergiky!
Malé koncentrované balení, vůně, které v běžném obchodě nenajdete a účinnost na nejvyšší úrovni, to je to, co je na Eurone to nejlepší. 
Neváhejte mě kontaktovat pro více informací, těším se na Vás!

Top manažerka pro ČESKO

Kraj Středočeský

Aneta Hejná

Město Kolín

Email : eurona.anet@gmail.com

Tel: 728 558 876

EURONA ID : 420-0935807908

FB SKUPINA

Aneta napsala :

Moje cesta k Euroně vedla přes odstraňovač skvrn. Mám malého syna a jeho neustále špinavé oblečení mě už dovádělo k šílenství. Vyzkoušela jsem kde co. Od žlučového mýdla, až po nejrůznější chemikálie. Nic nepomáhalo. Až jsem se dostala k Agentovi z Eurony a ten mi všechny i měsíce zaprane skvrny odstranil. To byl ten moment, kdy jsem si řekla, že se chci Euroně věnovat. Postupně jsem ziskala vice a vice přehledu o výrobcích a nikdy jsem nelitovala, že jsem celou svou domácnost zbavila chemikalii, ktere ani nevoněli, ale ani nefungovali. Dnes s Euronou uklízím, peru a myjeme se s ni... Postupně tak i lide z meho okolí pochopili a hlavne uviděli, jak je Eurona úžasná. A objednávají si výrobky sobě a jejich okoli. Jsem připravena pomoci i vám. Neváhejte mě kontaktovat.
S Euronou pracovat je radost.

Top manažerka ČESKO + NĚMECKO

Kraj Karlovarský

Terezie Boskovic

Město Falkenstein/Kraslice

Email : nejen.ekologicky@email.cz

Tel. : 603 349 732

EURONA ID : 420-1622183794

Terezie napsala :

Moje cesta k Euroně
Vlastně to celé začalo, když mi léky od doktora na atopický ekzém už nepomáhaly. Hledala jsem pořád nová a nová řešení, vyzkoušela spousty drahých produktů a nic nezabralo na delší dobu, než na týden. K Euroně jsem se dostala úplnou náhodou, ale tím radši jsem byla, když mi voňavé prádlo nedráždilo pokožku, konečně jsem zase mohla používat voňavé sprchové gely a nevylezla jsem ze sprchy rudá jako rak a navíc ty vůně!!! Navíc se mi projevilo astma. Díky pracím prostředkům od Eurony, vyprané povlečení voní a nijak mě nedráždí a to už po prvním vyprání. Jsem nadšenkyně!

Poradce pro Česko

Kraj Vysočina

Karolína Kopečková

Město Radkovice u Budče

E-mail : uklid.hrave@gmail.com

Tel .: 608 357 740

EURONA ID: 420-3391426658

Karolína napsala:

Dobrý den, jmenuji se Karolína Kopečková, s manželem máme ročního syna a bydlíme v domečku, který jsme si sami postavili. K Euroně mě přivedla náhoda, máme totiž hodně tvrdou vodu a ničím jsem nemohla vyčistit vodní kámen ve sprchovém koutě. Náhodou jsem narazila na inzerát na čistič vodního kamene s fotkou před a po čištění. Říkala jsem si, že už jsem investovala spoustu peněz do různých přípravků, které nefungovaly a nehorázně smrděly, tak proč nezkusit ještě tento. V srpnu 2018 jsem udělala svou první objednávku. Po použití čističe ve sprše mi doslova spadla brada (vodní kámen byl fuč a ta krásná vůně) a tak jsem to vykládala všem známým a začala zkoušet i další přípravky - od různých čisticích prostředků, přes prací prostředky, kosmetiku pro miminka i dospělé až po salátky z lososa. A Euronu jsem si zamilovala! Není jediný výrobek, který by mě zklamal. Ráda poradím i Vám, jak mít čistou a voňavou domácnost.

Poradce pro Česko

Kraj Jihomoravský

Monika Hrbková

Město Oslavany

E-mail: v.h.monika@seznam.cz

Tel: 607 889 223

EURONA ID: 420-0616686198

Monika napsala:

S Euronou jsem se seznamila v září 2018.
Očarovala mě ihned od prvního balíku ,co mi přišel.
Ihned jsem euronu zacala šířit , protože jsem si ji nemohla nechat jen pro sebe.
Zároveň mi dost otevrela oči protože jako máma se dívám na složení a účinnost vyrobku jinak.
Eurona krásně voní,neobsahuje plnidla,je šetrná, vhodna pro děti,citlivou pokožku atd...
Proč by jste měli zkusit Euronu?
Ano máte své oblíbené výrobky ale i ty jste museli někdy vyzkoušet. Zkuste naše vyrobky a já slibuji, že budete spokojeni

Top manažerka pro Česko

Kraj Jihomoravský

Monika Bednářová

Město : Znojmo

E-mail : bedmon@seznam.cz

Tel : 734 104 026

EURONA ID  : 420-9315281166


Monika napsala:

K Euroně jsem se dostala díky bývalé žákyni. Její fb příspěvky informovaly o zázracích, ale mě mnohem více zaujala slova ekologicky šetrné. Půl roku trvalo, než jsem ji oslovila a to spíše pro podporu, protože mi eko-přípravky jiných firem nefungovaly. Nečekala jsem, že se mi můj skutek vrátí neskutečnou odměnou. Nyní mě úklid těší, protože vše funguje pouhým setřením nebo oplachem a vůně, která dosud nebyla důležitá (dříve ocet, savo), se stala příjemným bonusem. Něco o mně: S manželem máme tři dcery, dvě vnučky. Rodina je pro mě důležitá, společně s úctou k:


životu - vážím si zdraví a každého dne v míru...

přírodě - sbíráme odpadky v lese, třídíme, omezujeme plasty...

živočichům - mají stejné právo na život jako lidé, proto jsme s mými dospělými dcerami vegetariánky... Vždy jsem hledala cesty k tomu, abych dobře pečovala o svoji rodinu, domácnost a současně i neubližovala přírodě. Co nejméně do ní zasahovala a vnímala ji. Stejné principy se snažím předávat dál. Mou předností poradce je znalost složení přípravků, tvorba jejich rozborů, naprostá objektivita, ochota pomáhat, aby naše země byla zdravější. Jsem si jistá, že můžeme uskutečnit velké změny k lepšímu, pokud každý z nás promění své návyky ekologičtějším směrem.

Poradce pro Česko

Kraj Středočeský

Zuzana Moravčiková

Město : Nebovidy - Kolín

E-mail : zuzu.moravcik@gmail.com

Tel. : 739 290 723

EURONA ID:  420-6225722243


Zuzka napsala:

K Eurone mě přivedla náhoda - soutěž ve skupince a následná výhra. Začala jsem pátrat a překvapilo mě, že je to ekologicky šetrná nejen drogerie a hlavně český výrobce. Bylo rozhodnuto, vše v domácnosti se postupně vymění za Euronu - to jsem ještě netušila, že rovnou budu své nadšení šířit dál.

Zamilovala jsem se s mojim prvním voňavým balíkem a stala se z toho těžká závislost - hlavně na těch wau efektech. Opravdu účinné výrobky a bez zbytečné chemie, šetrné k naši krásné přírodě. To nejdůležitější jsou dokonce vhodné pro ekzematiky a alergiky.

Ráda vám poradím při výběru vhodných přípravků přímo pro vaši domácnost a vás.

Top manažerka pro Česko

Kraj Středočeský

Jiřina Pášová

Město : Pyšely (okres Benešov)

E-mail: jirinanovakova@seznam.cz

Tel.: 777 855 542

EURONA ID:  420-5843579717

Jiřinka napsala:

Registrovala jsem se v lednu 2018, kdy jsem řešila fleky na oblečení od jídla a zaujal mě inzerát na Agenta. Udělala jsem svou první objednávku a zprvu jsem byla pouze spokojený zákazník. V březnu jsem se zmínila kamarádce, jak mi krásně prokoukla trouba a přišla první registrace a první stupínek. Vnímám Euronu jako nesmírnou naději na lepší život, stojí za to to nevzdat, i když máte pocit, že se Vám zrovna nedaří, začátky jsou těžké všude. Samozřejmě to nejde bez vaší aktivity.


Top manažerka pro Česko

Kraj Moravskoslezský

Ing. Barbora Říčná

Město : malá vesnička Hať, okres Opava

Email: barbora.ricna@seznam.cz

Tel: 604 819 785

EURONA ID : 420-3553389189

Barča napsala:

K Euroně jsem se dostala 1. 2. 2018 díky synovi a jeho ekzému a flekům na starém oblečení, protože jsem čekala mladšího syna a hledala jsem něco, co mi zaprané a flekaté "kousky" dá do pořádku, než je vyhodím.

Okamžitě jsem přešla na komplet praní v Euroně a postupně jsem se seznámila a vyzkoušela snad všechny výrobky. Díky celému konceptu jsem si uvědomila spoustu věcí, nad kterými jsem do té doby vůbec nepřemýšlela.

Na Euroně mě baví vysoká účinnost, ekologická šetrnost, vysoká koncentrace a úžasné vůně. Uklízet jde s úsměvem a bez zbytečné chemie. Náš nový domeček, do kterého jsme se přestěhovali v září 2018 už nic kromě Eurony nepoznal a já jsem za to moc vděčná.

Moc ráda Vám poradím s výběrem výrobků, aby jste i vy poznali sílu Eurony. Těším se na Vás.

Odkaz na oficiální stránky Eurona by Cerny