Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 cestopisy Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

Máte rádi cestopisy, ale nudí vás stále dokola omílaná známá fakta? Zkuste se vydat na cestu po zapadlých vesničkách Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu, kde číhají mnohá dobrodružství, o kterých se ani Ladislavu Ziburovi nesnilo.

Slasti a strasti kavkazského putování


Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.

Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti. Alkohol teče proudem a mladý dobrodruh důvěrně poznává kulturu plnou pohostinnosti, rozhodných slov a nostalgie po sovětských časech.

Své zážitky z kavkazského putování líčí Zibura s humorem a ironií, pro které si získal popularitu nejen u příznivců cestopisů. Ať už je zrovna ztracený v horách, bojuje s nepřízní počasí, nebo omylem jí grilovaného ježka, vše přijímá s dokonalým nadhledem. Ziburův příběh je svědectvím o půvabu svobody a lehkosti života na cestách.

O čem to je: Mladý poutník se vydá pěšky probádat Kavkaz. Očekává nenáročný výlet, situace se mu ale brzy vymkne z nohou. Komu to můžu koupit: Všem příznivcům cestování, poutavých příběhů a humoru. Co se mi na tom může líbit: Vtip, dobrodružství, hodně obrázků a krátký text. Jak to skončí: Přežije a vrátí se domů stopem.

Více o této knize si můžete přečíst v našem článku.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks
patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii.


BizBooks_Albatros-Media

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte zde.


Účastí v soutěži souhlasíte, že Vaše emailová adresa bude předána Albatros Media, a. s.

Do soutěže bylo odesláno 1019 tipů.

Kdo vyhrál?

jiji (1019), Anicka30 (1020), hannah1112 (1021)

Správná odpověď

Do jaké řady patří kniha Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii?
Pěškopisy Ladislava Zibury.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeUž nikdy pěšky po Arménii a Gruzii (Zibura, Ladislav)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.