Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Vánoční soutěž o krásné ceny pro celou rodinu

Splněné dětské přáníPřichází krásný adventní čas, který přináší do našich domovů předzvěst Vánoc. Organizace Splněné dětské přání pro vaše rodiny připravila vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát úžasné výherní ceny. Dejte si na chvilku pauzu od pečení nebo uklízení a pošlete nám přihlášku ještě dnes.

Určitě vás bude zajímat, jaké ceny pro vás máme tentokrát připravené. Pokud se zapojíte do soutěže, bude mít šanci vyhrát některou z těchto cen:
- rodinné vstupné do Muzea Kostek v Praze
- knížky Dárek pro Ježíška, Vánoční hvězda a splněná přání
- hrneček Disney
- síť na hračky
- polštářek s medvídkem a srdíčko
- plyšový lev a lvice
- DVD Cirkus § Cirkus
- velkou 8 dílnou sadu her pro celou rodinu

Soutěžní úkoly:
1) Pošlete nám foto nějakého výrobku s vánoční tematikou. Může se jednat o foto, jak pečete cukroví s vašim dítětem, vyrábíte adventní věnec nebo jiné dekorace.
2) Odpovězte na otázku: Jaké je vaše největší přání, které byste si moc přáli, aby se vám o letošních Vánocích splnilo?

Své odpovědi zašlete na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 
- do předmětu zprávy napište „Vánoční soutěž“,
- do zprávy zadejte svou odpověď na soutěžní otázku k úkolu č. 2, a také přidejte soutěžní foto výrobku z úkolu č. 1 (pokud je to možné, zašlete prosím foto na šířku),
- uveďte své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon,
- připište také jméno vašeho dítěte a věk (v případě, že má vaše dítko nějaké trvalé onemocnění např. astma, oční vada, DMO, prosím uveďte jaké)
- pokud používáte sociální síť Facebook, připojte URL odkaz na svůj profil, zvýšíte tím svou šanci na výhru.

Soutěž bude ukončena dne 17. 12. 2017 v 19 hodin.
Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.


Splněné dětské přání

Zasláním fotografie dáváte souhlas k jeho zveřejnění pro potřeby organizace Splněné dětské přání, jako je například webový portál nebo sociální síť. Všechny uvedené údaje bude využívat organizace Splněné dětské přání pouze pro vlastní potřeby a nebude je poskytovat třetím stranám.

Chcete dělat společně s námi svět lepším místem? Rádi byste pomohli splnit dalším handicapovaným dětem jejich sen? Pošlete nám dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 5070227/0100 pod variabilním symbolem 5070227 a sledujte naše akce na www.splnene-prani.cz

Dárky do soutěže věnovalo:
Splněné dětské přání (www.splnene-prani.cz)
Muzeum kostek Lego (www.muzeumlega.cz)
Nakladatelství Portál (http://obchod.portal.cz)

Aktuální kolo