Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o Tire Twister od Little Tikes – vánoční pecku pro kluky

Soutěžte o Tire Twister od Little Tikes – vánoční pecku pro kluky

6.12.2017 - redakce Babinet.cz

Máte doma rošťáka, kterého od mala fascinují auta? Sháníte hračku, se kterou by mohl dovádět uvnitř i venku a která zároveň otestuje a rozvine jeho koordinaci a postřeh? Pak zpozorněte, na český trh přichází novinka od společnosti Little Tikes – Tire Twister, auto na dálkové ovládání usazené ve speciální pneumatice, které je určeno pro všechny děti od 3 let.

Zatímco auto reaguje na pokyny z dálkového ovládání, pneumatika kopíruje jeho pohyby a rozpohybuje se právě až když jí bude auto udávat směr. Pohybovat se dokáže dopředu a dozadu a hravě zvládá i otočky o 360 stupňů. Pro každého malého kluka bude výzvou udržet auto uvnitř pneumatiky, ať už doma nebo venku na zahradě, a o zábavu na dalších několik hodin bude vystaráno. Pneumatika je vyrobena z odolného plastu a nerozhodí ji ani menší překážka při hraní venku.

Auto umístěné v pneumatice je oboustranné a může se v ní převracet a měnit tak její směr. Z jedné strany je červené, z druhé pak modré. Auto je taktéž možné z pneumatiky vyndat a hrát si s ním samostatně. Fungování dálkového ovládání je intuitivní a děti jej rychle pochopí. Navíc je tvořeno tak, aby se dětem pohodlně drželo.

Video k produktu: https://www.youtube.com/watch?v=FRU90ZB0z2I&feature=youtu.be

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte Tire Twister od Little Tikes!

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Petra Poláková - Ústí nad Labem

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz