Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o balíček doplňků stravy Liftea

Soutěžte o balíček doplňků stravy Liftea

7.12.2017 - redakce Babinet.cz

V sychravém počasí si zaslouží podporu jak naše tělo, tak i mysl. Proto jsme pro vás připravili soutěž o balíček doplňků stravy značky Liftea, které mohou přispět k vaší podzimní pohodě. Co v balíčku naleznete?

Liftea Kurkumin

Kurkumin možná znáte jako žlutooranžové přírodní barvivo ze směsi koření kari. Víte ale, že má tato látka, která se v čisté podobě získává extrakcí z kořene rostliny kurkuma, celou řadu příznivých účinků na naše tělo? Kurkuminu jsou připisovány antioxidační účinky a příznivý vliv na imunitu, prospívá však také játrům, která chrání a regeneruje. Blahodárný vliv má i na krevní oběh a normální hladinu cholesterolu. Doplněk stravy Liftea Kurkumin obsahuje vysoce koncentrovaný a dobře vstřebatelný kurkumin, a tak v našem balíčku pro výherce nemůže chybět.

Liftea Třezalka

Podzimní šedé dny nám na náladě zrovna nepřidají, a tak na nás v tomto období někdy i všední starosti působí naléhavěji. Ke zklidnění emocí a zmírnění pocitů úzkosti, nervozity a stresu přispívá extrakt z nati třezalky tečkované, který má příznivý vliv na pocit duševní pohody a rovnováhy. V praktické formě tablet jej obsahuje doplněk stravy Liftea Třezalka. Věříme, že i na podzim podpoří vaši dobrou náladu.

Liftea Sladké sny

Závidíte zvířatům klidný a dlouhý zimní spánek, protože vy nemůžete spát ani jedinou noc? Pak možná právě vás potěší poslední přípravek z balíčku pro výherce naší soutěže. Doplněk stravy Liftea Sladké sny obsahuje osvědčenou kombinaci extraktů z kořene kozlíku lékařského a chmelových šištic a vitamínu B6, která přispívá ke zkrácení doby usínání a zlepšení kvality spánku.

Balíček obsahující doplňky stravy Liftea Kurkumin, Liftea Třezalka a Liftea Sladké sny mohou získat tři z vás. Pokud se chcete do soutěže zapojit, odpovězte správně  na soutěžní otázku.

Více informací a správnou odpověď najdete na www.zdravi-liftea.cz

Soutěž již byla ukončena.
Obvykle do tří týdnu od konce soutěže se na tomto místě objeví výherci.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

zoulova.jana@seznam.cz
16.2.2018 18:27

výherce?

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz