Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 thrillery Byly tady, a už nejsou

Kam se poděl Sean s Louise, kteří spolu s matkou seděli v autě ještě v okamžiku, kdy ji zastavil policejní vůz? A proč šerif najednou tvrdí, že o žádných dětech neví? To bude muset Audra zjistit a především své děti najít.

Omyl nebo promyšlený plán?


Audra v sobě konečně našla dost odvahy, aby utekla od násilnického manžela. Teď sedí v autě, na zadních sedačkách jsou připoutány její malé děti, a společně jedou vstříc své šanci na nový, lepší život.

Volí trasu po okresních silnicích, aby se vyhnuli nežádoucí pozornosti. A právě když projíždí po pusté cestě kdesi v Arizoně, už velmi daleko od bývalého domova, postřehne ve zpětném zrcátku jakýsi pohyb. Pozornější pohled jí ukáže policejní vůz, který je sleduje se zapnutým majákem.

Audra zastaví u krajnice. Je si až bolestně vědoma faktu, na jak odlehlém místě se ona a její děti nachází. Vystoupí z auta – a tím okamžikem se její šťastný útěk mění na nejhorší noční můru, která vysoce předčí veškeré představitelné obavy: netuší, proč ji místní šerif zatkl. Ví jen to, že když se v jeho doprovodu dostala na stanici, policisté jí tvrdí, že v autě žádné děti nebyly…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Byly tady, a už nejsou.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Získejte noční můru z arizonské pustiny



Do soutěže bylo odesláno 1234 tipů.

Kdo vyhrál?

ladouch (1234), nadula61 (1234), catine (1236)

Správná odpověď

Jak se jmenuje Audřin manžel?
Patrick.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeByly tady, a už nejsou (Beck, Haylen)
Audra v sobě konečně našla dost odvahy, aby utekla od násilnického manžela. Teď sedí v autě, na zadních sedačkách jsou připoutány její malé děti, a společně jedou vstříc své šanci… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.