Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o jednu audioknihu TO

Zlo sídlící v americkém městečku Derry na sebe bere podoby nejniternějších děsů, přesto se však najde parta odvážných dětí, které se mu hodlají postavit. V první bitvě možná nevyhrály, ale neváhají to zkusit znovu. Uspějí tentokrát?

Nejděsivější podoby zla


Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu 50 hodin vícehlasé nahrávky.

Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem. Jen v roce 1957 se cyklus zkázy podařilo zastavit partě sedmi dětí, outsiderů, kteří se spojili dohromady. Koktající Bill, černoch Mike, obézní Ben, obrýlený a upovídaný Richie, astmatický Eddie, židovský chlapec Stanley a Beverly, dcera věčně opilého násilníka, ale nakonec vyrostli v úspěšné osobnosti a na dávná traumata už si nepamatují. Jenže teď nastal rok 1985 a TO se vrátilo. A oni musí splnit, co tehdy slíbili.

Ve spolupráci s vydavatelstvím One Hot Book vám přinášíme soutěž,
ve které jeden z vás může vyhrát stažitelnou nahrávku audioknihy TO.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zahrajte si o audio verzi kultovního hororu


Ceny do soutěže poskytlo vydavatelství OneHotBook prostřednictvím portálu Audiolibrix.

Do soutěže bylo odesláno 598 tipů.

Kdo vyhrál?

pepinoold (598)

Správná odpověď

Jak se jmenuje hrdina krimi trilogie Stephena Kinga?
Bill Hodges.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeTO (audiokniha) (King, Stephen)
Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.