Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nový Revitalon Forte s náhrdelníkem

11.12. - 17.12. 2017 | Aktuální soutěže

Revitalon s dárkem


Budou Vás zdobit nejen krásné vlasy, ale také  vkusný náhrdelník z chirurgické oceli, který je součástí nové vlasové kolekce Revitalon. Revitalon Forte obsahuje methionin a cystein, což jsou základní stavební kameny pro tvorbu nepostradatelného keratinu. Ten buduje strukturu  vlasů a rozhoduje o jejich kvalitě. Díky keratinu jsou vlasy pevné a zdravé uvnitř i na pohled. Doplněk stravy je dále  obohacen o pivovarské  kvasnice, výtažky z kopřivy, vitamíny a potřebné minerály. Celkem 18 účinných látek v každé kapsli vyživuje a posiluje vlasy a jejich strukturu. Pro zlepšení vlasové kondice stačí 1 kapsle denně.


Revitalon s dárkem  Všechny látky blahodárně působí na vlasy, vlasovou pokožku i nehty a zpevnění je možné pozorovat už po měsíční kůře. Výrobce doporučuje 3 měsíční kůru v kombinaci se šamponem, kondicionérem a vlasovým stimulátorem Revitalon v podobě séra s aplikací k vlasovým kořínkům.

Struktura vlasu

Základem každého vlasu je z 90 procent keratin. Jde o bílkovinu, složenou především z aminokyselin methioninu a cysteinu. Právě tyto zodpovídají za kvalitu vlasů. Čím více keratinu dokáže vlas vytvořit, tím je pevnější, lesklejší a tím více je schopen odolávat mechanickému zatížení a působení vlasové kosmetiky.

Co obsahuje kapsle  Revitalon Forte?

Základní kameny pro tvorbu keratinu aminokyseliny methionin a cystein.  Dále biotin, komplex vitamínů B, kyselinu pantothenovou, listovou a hyaluronovou,  extrakty ze slatého prosa, pšeničných klíčků, přesličky a kopřivy,  vitamín C,  zinek, selen, měď nebo křemík.


Revitalon Forte















Pravidla soutěže:
Soutěž o nový Revitalon Forte s náhrdelníkem  probíhá od pondělí 11. prosince 2017 do neděle 17. prosince 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají  nový Revitalon Forte s náhrdelníkem z chirurgické oceli.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. ledna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Revitalon

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !