Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o výhru, s níž si péči o pleť opravdu vychutnáte

Soutěžte o výhru, s níž si péči o pleť opravdu vychutnáte

17.12.2017 - redakce Babinet.cz

Pečujete-li o krásnou pleť a mladistvý vzhled, možná znáte užitečné pomocníky, jimiž jsou kyselina hyaluronová a kolagen. Kromě krémů si je nyní můžete dopřát i ve formě, kterou si vychutná nejen vaše pleť, ale i vy. Vysoký obsah hydrolyzovaného kolagenu Peptan® a kvalitní kyseliny hyaluronové ExceptionHYAL® je totiž obsažen v doplňku stravy Liftea COLAGENOVA HA.

Přípravek má formu prášku, který snadno rozpustíte ve vodě, mléce nebo třeba jogurtu. Jednoduše si z něj připravíte lahodný nápoj nebo chutnou svačinku, která vyživuje vaši pokožku zevnitř, a představuje tak unikátní přístup v péči o krásu. Liftea COLAGENOVA HA přispívá ke zlepšení pevnosti, pružnosti a hydratace pleti a potlačení tvorby vrásek. Příznivý vliv má i na vlasy, nehty a klouby. K dostání je v balení obsahujícím 390 g, které představuje 30denní program péče o pleť. Vybrat si můžete ze dvou příchutí. Kromě tradiční vanilkové je na našem trhu nově k dostání doplněk stravy Liftea COLAGENOVA HA s čokoládovou příchutí.

A právě novinku s čokoládovou příchutí získají tři výherci naší soutěže. Pokud se chcete zapojit, zodpovězte správně soutěžní otázku!

Odpověď na soutěžní otázku i další informace najdete na www.liftea.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Radka Cejnová - Praha, Katarina Varjanová, Suchanová - Praha

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz