Babinet.cz  /  Soutěže  /  Úspora místa, času i energií? Vyhrajte jedinečnou pračku se sušičkou LG!

Úspora místa, času i energií? Vyhrajte jedinečnou pračku se sušičkou LG!

18.12.2017 - redakce Babinet.cz

Dnešní domácnosti se bez pračky rozhodně neobejdou.  Když je ale vypráno, přichází několikahodinové sušení, které zabírá hodně prostoru. Navíc praní další várky prádla vyžaduje čekání na usušení té první.   Úsporným a pohodlným řešením je sušička. Ne každý má ale v koupelně dostatek prostoru pro její umístění. Ideální variantou je kombinovaná pračka se sušičkou LG F94J8FH2S s kapacitou 9 kg pro praní a 6 kg sušení, díky které dosáhnete zářivě čistého a suchého prádla. A tento model může být ve vaší koupelně!

Chytrý pomocník vyřeší prostorové i časové problémy každé moderní domácnosti. Skvěle vypere veškeré oděvy invertorovému Direct Drive motoru, který je k pracímu bubnu připojen přímo, a tím zajišťuje i tichý chod bez nadbytečných vibrací. Technologie 6 Motion Direct Drive umožní pohyb bubnu šesti různými směry. Textilie tak dostávají správnou péči a zároveň jsou krásně čisté. Následně pračka hravě zvládne usušit různé druhy prádla, od džínů, přes dětská trička až po pánské košile. Využitá technologie Eco Hybrid zajistí úsporu vody, protože k chlazení při sušení nevyužívá žádnou vodu. Pokud jste ale ve spěchu, zvolením normálního režimu sušení zkrátíte celý cyklus a tím ušetříte drahocenný čas.

Pokud chcete mít tohoto skvělého pomocníku doma, stačí odpovědět na otázku!

Správnou odpověď na soutěžní otázku i další informace najdete na www.lg.com/cz.

(Upozornění: na soutěžní model se nevztahuje záruka)

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Vlasta Janouškovcová - Manětín

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

1Hanka
22.12.2017 09:15

Krásná výhra! Mladí čekají přírůstek do rodiny, tak by se jim takový pomocník moc hodil. Štěstíčko, stůj při nás! :)

Stanka11
6.1.2018 16:23

Nádherná výhra. Kéž bych měla štěstí!

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz