Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o poukazy k nákupu v prodejnách Hervis Sports

18.12. - 24.12. 2017 | Aktuální soutěže
dámská běžecká bunda




















Běhání v zimě, objemová fáze na jaro a vhodné oblečení


běžecké kalhoty Konec výmluv! Pokud jste uvnitř skálopevně rozhodnutí, žádné plískanice nebo mrazíky vás nezastaví! Neexistuje špatné počasí pro běhání, jen špatně oblečený běžec. V dnešní době funkčního oblečení a goretexových bot se běhá nonstop!

Nasaďte správné tempo!

S příchodem zimního období je vhodné zpomalit tempo běhu a začít běhat delší vzdálenosti a pomaleji. Tento trénink se nazývá objemová fáze na jaro. Tedy více kilometrů, velmi pomalu.

Správně se oblečte!

Určitě si oblečte zimní funkční legíny na běhání, ideálně také dlouhé podkolenky, zakrývající ahchilovky. Pokud klesne teplota pod bod mrazu, můžete si pod legíny natáhnout ještě termo prádlo. Na vrchní část těla si vezměte termo triko a slabou mikinu. Ve velkých mrazech můžete doplnit ještě o větrovku nebo softshellovou bundu. Že jste správně oblečená poznáte tak, že vám bude malinko zima když vylezete před dům. Po 1-2 kilometrech běhu se zahřejete.

Hervis.czVhodná obuv!

Na zimu se doporučují treilové boty se vzorkem, které vám nebudou klouzat na náledí ani na sněhu a vy se tak vyhnete nechtěným pádům a zraněním. Mnohdy se prodávají i s goretexovou úpravou, tedy nepromokavé. Dnešní pokročilá doba nabízí i různé zateplené běžecké boty. Pokud ale nechcete utrácet za nové boty, pořiďte si teplejší kompresní ponožky a vyběhněte vstříc dalším kilometrům.

Nová zimní kolekce na běhání k dostání

v prodejnách Hervis Sports nebo na www.hervis.cz!


Pravidla soutěže:
Soutěž o poukazy k nákupu v prodejnách Hervis Sports probíhá od pondělí
18. prosince do neděle 24. prosince 2017. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají poukaz k nákupu v prodejnách Hervis Sports v hodnotě 500 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 12. ledna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Hervis Sports
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !