Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o exkluzivní dárkové balíčky Fit Müsli tyčinek

18.12. - 24.12. 2017 | Aktuální soutěže
Zastavte se v předvánočním běhu a zkuste si s námi zasoutěžit o pestrý dárkový balíček plný zdravých českých müsli tyčinek. Zatočte se stresem, který vánoční svátky provází, a hned na začátku sáhněte po osvědčeném léku – čokoládě. Její blahodárný vliv znali již Mayové a Aztékové. Čokoláda působí příznivě na srdce, prokrvení, obsahuje významné antioxidanty, pozitivně ovlivňuje činnost mozku, stimuluje, má afrodiziakální účinky a především  zmírňuje pocity úzkosti a zlepšuje celkovou psychiku člověka. Svou dávku čokolády nyní můžete mít neustále u sebe v podobě některé z cereálních tyčinek Fit českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Fit Go v kakaové příchutiVynikající volbou, která Vám zvedne náladu za každých okolností, je cereální tyčinka Fit Go v kakaové příchuti. Tato bezlepková svačinka je výborným zdrojem pomalu a dlouho se uvolňující energie, takže vás zaručeně dostane z každoroční podzimní únavy. Tyčinka je vyrobena z kvalitních surovin v podobě extrudovaných cereálií v kombinaci s kousky ovoce a lahodnou polevou. Potěší vás nejen svou chutí, ale i příznivou cenou. 

tyčinky FitNebo preferujete raději ovoce?

Co tedy vyzkoušet müsli tyčinku Fit fruit? Ovocné cereální tyčinky od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina Vás nadchnou svou bohatou chutí. Vynikající náplň s minimálně 45% podílem ovocné složky se ukrývá mezi dvěma lehoučkými oplatkami, které se doslova rozplynou na jazyku. Díky vysoce kvalitním surovinám je tyčinka skvělou zásobárnou postupně se uvolňující energie. Obsahuje i důležité vitamíny, minerály a lehce stravitelné bílkoviny. Nesmíme zapomenout ani na vysoký obsah vlákniny, která je živoucím elixírem pro náš organismus. V nabídce je pět různých příchutí: limetová, višňová, brusinková, meruňková a hrušková. Kterou si oblíbíte Vy?


Pravidla soutěže:
Soutěž o exkluzivní dárkové balíčky Fit Müsli tyčinek probíhá od pondělí
18. prosince do neděle 24. prosince 2017. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

7 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá exkluzivní dárkový balíček s pestrým výběrem Fit Müsli tyčinek.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. ledna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !