Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a užijte si zimu plnou sladkých ovocných chutí HARIBO

18.12. - 24.12. 2017 | Aktuální soutěže

HARIBO





Vyrážíte s rodinou na hory, na návštěvu za blízkými, na výlet nebo prostě jen na procházku? Přibalte si do kapsy pytlíčky HARIBO Goldbären Minis. Nezaberou příliš místa, dodají energii a všechny milovníky sladkého potěší ovocnými příchutěmi.

Vánoce jsou nejen časem klidu a míru, ale také obdobím, kdy se setkáváme s našimi blízkými a cestujeme za zimními radovánkami. Nezapomeňte si do kufru přibalit také HARIBO Goldbären Minis. V jednom velkém sáčku bonbonů naleznete 21 mini pytlíčků s malými oblíbenými medvídky. Můžete se těšit na tradiční ovocné příchutě malina, jablko, citron, jahoda, pomeranč a ananas. Díky mini balení bude mít navíc každá maminka lepší přehled o tom, kolik toho děti spořádaly.

Společnost HARIBO se rozhodla vyjít vstříc také všem vegetariánům a připravila si pro ně speciální bonbony Fruitmania. Ty neobsahují žádnou živočišnou želatinu a nesou certifikát Evropské vegetariánské unie. Novinka HARIBO Fruitmania je dostupná ve dvou variantách. V balení Berry si pochutnáte na příchutích jahoda, malina, ostružina, rybíz a borůvka, chuť citrusových plodů pak naleznete v balení Lemon. Sladké potěšení si tak nyní mohou bez obav vychutnat také vegetariáni.


HARIBO



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky HARIBO probíhá od pondělí 18. prosince do neděle 24. prosince 2017. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

20 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balení HARIBO Goldbären Minis a HARIBO Fruitmania .


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. ledna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách medvídků HARIBO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !