Babinet.cz  /  Soutěže  /  S krabičkovou dietou zhubnete bez hladovění. Vyhrajte týdenní program zdravé výživy!

S krabičkovou dietou zhubnete bez hladovění. Vyhrajte týdenní program zdravé výživy!

1.1.2018 - redakce Babinet.cz

Přebytečná kila jsou pryč, jíte to, co máte rádi, netrápíte se drastickými recepturami a hubnete. Zdá se to nemožné? Vyzkoušejte krabičkovou dietu podle Zdravého stravování.

Pod slovem dieta si asi představíte život na syrové zelenině a jídlo o minimálních porcích. Většina lidí má dietu spojenou s nepříjemným zážitkem – hladem.

Přitom úplně zbytečně. Můžete hubnout a zároveň jíst oblíbená zdravá jídla. Samozřejmě bez hladovění.

Jak funguje krabičková strava

Především se zbavíte problému s tím, co jíst. U Zdravého stravování jídelníček sestavují nutriční specialistky. Každý den máte připravená pestrá jídla: těstoviny, šunka, kuře, luštěniny, mléčné výrobky. Vše nachystané v porcích vhodně rozložených na celý den, abyste neměli hlad, ani se nepřejídali.

Zdravé stravování připravuje 8 stravovacích programů nejen pro hubnutí, ale také pro sportovce, kojící mámy, vegetariány, diabetiky nebo seniory.

Vyzkoušejte krabičkovou dietu z kuchyně Zdravého stravování, nový rok je ideální příležitost začít jíst lépe. 3 výherci naší soutěže budou mít možnost vyzkoušet týdenní stravu úplně zdarma! (Výhru bude možné doručit pouze v rámci rozvozových tras, viz http://www.zdravestravovani.cz/rozvoz/)

Odpověď na soutěžní otázku i další informace najdete na www.zdravestravovani.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Jan Weber - Stavařov

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz