Dnes je 18.04.2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Poslední diskuse


Zdraví zobrazit diskusi

Podle rady ministra už telefonuje 45 minut z...

Práce zobrazit diskusi

Hledám lidí pro výzkum trhu. Jedná se o...

Co se kde děje zobrazit diskusi

Ahojte,jsem tady nova a vidim posledni...

Soutěž o vstupenky na letní FLORU OLOMOUC 2008 – ukončena

Publikováno: 4.08.08
Počet zobrazení: 1959


      Připravili jsme pro Vás otázku, která se týká Výstaviště Flora Olomouc. Vaším úkolem je zodpovědět správně otázku, poslat nám ji a na oplátku máte možnost vyhrát 2 vstupenky na letní výstavu FLORA OLOMOUC 2008, která se koná ve dnech 21. – 24.8. 2008. Cenu do soutěže věnovala FLORA OLOMOUC. Soutěž vyhráli: Hana V. Blansko, Martina C. Třinec, Bohdan K. Nový Jičín, Martina N. Třinec, Iveta P. Praha, Vladimíra P. Brno. Gratulujeme
Správná odpověď byla B.

Jak soutěžit?
Podmínka k zařazení do slosování je správné zodpovězení otázky a zaslání. Nápovědu hledejte na stránkách firmy FLORA OLOMOUC.

Podmínky:
* Soutěž začíná zobrazením těchto podmínek (04. 08. 2008 ve 09:00) a ukončení soutěže, tj. přijetí posledního e-mailu s odpovědí bude dne 11. 08. 2008 ve 14:00.
* Soutěž je časově omezena, ale na rychlosti a pořadí přijatých e-mailů nezáleží.
* Počet e-mailů na jednoho soutěžícího je omezen na jeden e-mail. Při zjištění duplicit bude uživatel automaticky vyřazen.

Otázka:

Kde najdeme společnou květinovou expozici Českého zahrádkářského svazu?
a) Pavilon E
b) Pavilon A přízemí
c) Pavilon A galerie
d) Pavilon H
Váš e-mail:
*
Váš telefon:
Pozn.:
Anti-spamové opatření – spočítejte: 1,5+1,5=
*
(*) povinné položky

Losování výherců:
Všechny přijaté e-maily se správnými odpověďmi budou zařazeny do losování, které proběhne po ukončení soutěže. Výherce bude ihned kontaktován na základě uvedeného telefonního čísla nebo e-mailu a požádán o sdělení korespondenční adresy, kam mu bude výhra zaslána.

Další podmínky:
* V případě zjištění duplicitních odpovědí nebo nepravdivých údajů (v rozporu se skutečností) si provozovatel vyhrazuje právo na nepřiznání výhry takovémuto uživateli a na úplné zrušení všech duplicitních odpovědí.
* Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pořadatel se zavazuje, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě. Výjimku tvoří pouze data výherců, která mohou být uveřejněna na stránkách Třetí věk ve formátu ˝Jméno – Město˝).
* Výhry jsou zasílány pouze v rámci území ČR a to na adresy výherců sdělených při telefonickém kontaktu. V případě, že se výhra vrátí odesílateli z důvodu nevyzvednutí výhercem, bude po dobu 1 týdne připravena k osobnímu vyzvednutí v sídle pořadatele. Pokud výhra nebude ani v této lhůtě vyzvednuta, propadá pořadateli.
* Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v jejím průběhu.
* Výhry jsou právně nevymahatelné.
* Pořadatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti, bezchybného provozu a zabezpečení portálu.
* Pořadatel neodpovídá za jakoukoliv škodu, která byla nebo mohla být uživateli způsobena v souvislosti s jeho používáním nebo využíváním portálu Třetí Věk.
* Tato pravidla jsou vytvořena v souladu s platnými zákony a dalšími právními předpisy České republiky a jsou závazná pro obě strany. Uživatel portálu svým dobrovolným vstoupením do soutěže potvrzuje, že byl s nimi prokazatelným způsobem seznámen a zavazuje se podle nich řídit.

Vaše komentáře

Celkem 0 komentářů (0 komentářů čeká na schválení)

Zanechte komentář: