TURISTIKU PODPORUJÍ
61 443 turistů a cestovatelů
108 832 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 356 369,- odměny za články

Soutěž o největšího turistického průvodce v ČR: Ottův atlas VÝLETNÍ TRASY ČESKÁ REPUBLIKA

Soutěžit můžete od 8.4.2018 do 30.4.2018

Soutěž byla ukončena, už nejde hlasovat.

Unikátní průvodce Českem se dělí na několik turistických oblastí. U každé z nich nabízí více než dvacet pěších a cyklistických výletů s popisem nejvýznamnějších přírodních a historických památek. Nechybí ani užitečné kontakty, podrobné mapky a fotografie přibližující atmosféru kraje. Atlas je vylepšený o QR kódy, které umožňují načíst údaje o trase do navigace či chytrého telefonu.

Výletní trasy atlasu jsou navrženy tak, aby začínaly a končily v místech s dobrou návazností na hromadnou dopravu. Trasy jsou přehledně označeny a rozděleny podle náročnosti do čtyř stupňů a ke každé je doplněn graf, z něhož je patrné celkové převýšení. Všichni turisté si tak budou moci zvolit výlet, který nejlépe odpovídá jejich možnostem. Každá trasa je opatřena stručnou charakteristikou a popisem povrchu cesty, u cyklistických tras je vždy doporučen i vhodný typ kola.

O památkách a zajímavostech se stručně dočtete na konci každé trasy. Nechybí ani zajímavé tipy a odkazy, kterými si svůj výlet můžete zpestřit. Každý úsek je zobrazen podrobnou mapkou a trasa je v něm zaznačena. Atmosféru kraje dokreslují krásné fotografie, které zachycují nejzajímavější cíle výletu.

Orientaci vám usnadní QR kódy, které vám v pohodlí domova umožní načíst údaje o každé trase do vaší navigace či chytrého telefonu. Stačí si stáhnout gpx soubor, pomocí něhož se na svých výletech necháte vést.

Tak hurá za dobrodružstvím!

O co soutěžíme?

1x Ottův atlas VÝLETNÍ TRASY ČESKÁ REPUBLIKA

Soutěžní otázka:

Na kolik turistických oblastí se Ottův atlas VÝLETNÍ TRASY ČESKÁ REPUBLIKA dělí?

Nápovědu naleznete zde.



Aktuálně nejde hlasovat

Soutěž už skončila.

Podmínky soutěže naleznete zde.

Ukázka z knihy:

Výsledky soutěže

Blahopřejeme výherci J. Slámovi!