Vyhrajte letní klobouk od Stoklasy

Vyhrajte letní klobouk od Stoklasy

Klobouky jsou i v letošním roce důležitým módním doplňkem. Pokud chcete jít s dobou a ještě nemáte doma ani jeden klobouk, měli byste to co nejrychleji napravit! Zvolit můžete v pánském stylu i inspirovaný prvorepublikovou dobou.

Klobouky podle ročních období!

Tak, jako máme 4 roční období, máme i různé druhy klobouků.
Do každého počasí jiný. Takže i roční doba udává kloboukový trend.


 

Jarní klobouky

V jarních měsících je dobré volit svěží outfit a to se týká i klobouků. Sáhněte po nějakých v pestrých jarních barvách či se vzory květin a přírody. Módní je také inspirace první republikou. Nic tak nezkazíte, pokud si pořídíte malý klobouček se zvlněnou krempou, nejlépe ve světlé pastelové barvě.

Letní klobouky

V horkých letních dnech je ideální vytáhnout slaměný klobouk. Ochrání vás před sluncem, ale je zároveň dostatečně prodyšný. Slamáky se dělají v různých typech, takže můžet zvolit například širák, ale i třeba klobouk v pánském stylu. Stále módní jsou také kovbojské klobouky.

Podzimní klobouky

Na podzim je třeba počítat s rozmary počasí a tomu je vhodné přizpůsobit i materiál, z kterého jsou klobouky vyrobeny. Sáhněte tak po klobouku, který vás ochrání před deštěm i větrem. Co se týká barevnosti, nejlépe
v tomto období vyniknou na vaší hlavě klobouky v barvách podzimu. Zda zvolíte elegantní střih nebo kovbojský, už záleží na vašem outfitu.

Zimní klobouky

Zimní klobouky jsou obvykle vyrobeny z tužších materiálů. Cílem je vás ochránit před mrazem a sněhem
a co nejvíce vás ohřát. Proto se poohlédněte třeba po nějakém pleteném, tvídovém nebo plstěném.

 

My jsme si pro vás přichystali soutěž o letní ažurový klobouk v kovbojském stylu skvěle oživí jakýkoliv outfit. Využijete jej při procházkách městem, přírodou, je vhodný i na pláž. Je ozdobený jednoduchou mašlí z provázků s dřevěnými korálky. Okraj krempy je vyztužený, můžete si ho libovolně upravovat, dobře drží tvar. 

           Tři výherci se mohou těšit :-)

 

Možnost zakoupení na www.stoklasa.cz 

 

 

Výherci jsou:
Z. Plamínková, J. Uhrová, M. Novotná