Hrajte o poukaz na Moduloo – hravé řešení pro kanceláře, byty i kavárny

Hrajte o poukaz na Moduloo – hravé řešení pro kanceláře, byty i kavárny

Moduloo – hravé řešení pro kanceláře, byty i kavárny 

Možná je to květináč. Možná je to stojánek na tužky. Možná je to skrýš na drobnosti. Česká společnost Plastia přichází na trh s novým produktem Moduloo, díky kterému najdete na stole místo nejen na praktické věci, ale i na kousek přírody. Moduloo připomínající dětskou stavebnici pochází z autorské dílny mladé slovenské designérky Lucie Lehrer.

K dostání na e-shopu 
www.plastia.eu.


 

 

Sukulent je ideální parťák do kanclu

Odborníci během uplynulých deseti let zjistili, že vzduch, který dýcháme, obsahuje na tři sta druhů těkavých organických látek. Pochází z koberců, nátěrů, nového nábytku, zdrojem jsme však i my lidé. Na pomoc nám přicházejí pokojové rostliny, které umí množství škodlivých látek ale i prachu v ovzduší snižovat. Opravdovými kouzelníky jsou v tomto ohledu kaktusy a sukulenty. Jejich údržba je velmi nenáročná, bez vody přežijí i několik týdnů, a přitom dokáží pohlcovat i záření z monitorů a obrazovek. Abyste se rostlinami doma i v kanceláři opravu potěšili, dopřejte jim moderní designový obal, jakým je například Moduloo společnosti Plastia.

 

  

Sestav si sám

Ještě nikdy nebylo pěstování sukulentů tak zábavné! Jak si Moduloo sestavíte, záleží jen na vás. Jednotlivé prvky můžete rozmístit po interiéru, nebo je složit na sebe. Široké je i jeho využití. Stejně jako schová propisky, fixy a kancelářské sponky, dokáže nechat vyniknout kráse kaktusu nebo kvetoucího netřesku. Moduloo můžete koupit jednotlivě v trendy fialové nebo limetkové barvě za doporučenou cenu 179 Kč.
K dostání je však i trojbalení v šedých odstínech (bílá / antracit / šedá) za 349 Kč. 

  

 

 Na tři výherce čekají poukazy v hodnotě 300 Kč na nákup na www.plastia.eu

 

 

Výherci jsou:
V. Šilhová