Nepřehlédněte

Jarní práce na zahradě

Jarní práce na zahradě S prvními jarními paprsky určitě začnete sklízet plody své podzimní práce. Se záhonů se vytahují květy tulipánů, narcisů, hyacintů i krokusů.

Fíkus pěstování

Fíkus pěstování Fíkus patří k nejoblíbenějším pokojovým rostlinám. Rady a nápady pro úspěšné pěstování.

Výhody otevřených kompostérů

Výhody otevřených kompostérů Výhodou otevřených kompostérů je jejich počet odvětrávacích otvorů. Můžete si dovolit nasypat kompostéru velké množství posekané trávy.

Pařeniště z polykarbonátu

Pařeniště z polykarbonátu Kvalitní české pařeniště z polykarbonátu, žárově zinkovaného plechu, výplň komůrkový polykarbonát.

Toužíte po krásném úsměvu

Toužíte po krásném úsměvu Ke krásnému úsměvu vám pomohou kvalitní zubní implantáty. Nemusíte mít obavy, zavedení zubního implantátu je zcela rutinní záležitostí.
Orchideje Druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách


Nej ...

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu

Recepty na vánoční cukroví: Vaše recepty na internetu Vaše recepty na internetu Recept na vánoční cukroví , Recept na vánoční cukroví - nepečené cukrobí | pepinův blog , Recept na vánoční cukroví| Vánoční rohlíčky a další recepty. Přiidej vánoční recepty.

Orchidea Phalaenopsis - pěstování orchidejí (rady odborníků)

Orchidea Phalaenopsis - pěstování orchidejí (rady odborníků) Orchidea Phalaenopsis - pěstování orchidejí (rady odborníků). Orchidea Phalaenopsis - jak pěstovat orchideje doma. Orchidee rodu phalaenosis - pěstování v panelákovém bytě ...

QUELLE - Nový katalog - módní trendy od Quelle

QUELLE - Nový katalog - módní trendy od Quelle Quelle na TopŽena.cz : QUELLE - Nový katalog - módní trendy. Podzimní a zimní trendy z nového hlavního katalogu Quelle ... módní trendy od Quelle

Dracena ( Draceny ) Marginata a její pěstování

Dracena ( Draceny ) Marginata a její pěstování Dracena, Draceny Marginata (Dracaena marginata) a její pěstování, choroby, ošetřování, druhy draceny. Dracaena godseffiana Odrůdy: Kelleri, Florida Beauty, Gold Dust Dracaena ...

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování

Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování Azalka, Azalky, Azalea a její pěstování azalek. Azalka Azalea pěstování venkovní a ibišky, Hibiscus v květináči. Azalky jak správně pěstovat a ošetřovat, Pokojové azalky, Rhododendron simsii- jak množit, stříhat, pěstovat

Soutěž o CD/DVD Mira Žbirky

Soutěž o CD/DVD Mira Žbirky

Zobrazeno 25702x

přátelům

Vychází CD/DVD Mira Žbirku - soutěž o ceny: CD/DVD. Ohlášené CD Dúhy/DVD The Best of Tour Mira Žbirky vychází! Přináší revitalizované album Dúhy a film zachycující letošní veleúspěšné turné po slovenských městech, doplněný sedmi videoklipy.

   Celý článek      

Soutěž o ceny: CD/DVD Mira Žbirky

Vychází CD/DVD Mira Žbirky

Ohlášené CD Dúhy/DVD The Best of Tour Mira Žbirky vychází! Přináší revitalizované album Dúhy a film zachycující letošní veleúspěšné turné po slovenských městech, doplněný sedmi videoklipy.
„CD Dúhy a DVD The Best of Tour jsou vlastně takové spojené nádoby. Turné se uskutečnilo krátce po vydání alba a také jsme na něm prezentovali několik nových písniček. Stejně tak i klipy na DVD jsou nové a až na jednu výjimku natočené ke skladbám z Dúh. Přišlo nám tedy logické oba projekty propojit, aby měl posluchač nebo divák úplný zážitek,“ říká Miro Žbirka.

DVD The Best Of Tour obsahuje devadesátiminutový film o turné, které proběhlo letos na jaře ve 12 halách slovenských měst. Ve filmu zazní 16 největších Mekyho hitů jako např. Atlantida, Balada o poľných vtákoch, Biely kvet nebo koncertní úprava písně Co bolí to přebolí. Film tak vtáhne diváky do pravé atmosféry turné. Natáčelo se po celou dobu koncertní šňůry a celistvý obraz o ní doplňuje řada autentických záběrů ze zákulisí, zkoušek, příprav, hotelů i přesunů mezi městy.

DVD kromě filmu přináší také 7 klipů - například Někdy stačí dát jen dech s Lindou Rybovou v hlavní roli nebo Královná rannej krásy sestavený z fotografií převážně ženských aktů Tona Stana. Zajímavý je klip Balada o poľných vtákoch v podání Meky Revival – bandu sestaveného ze známých mladých slovenských interpretů, mezi něž patří např. Zuzana Smatanová (slovenská Zlatá slavice a host turné) nebo Katka Knechtová ze skupiny Peha.
V bonusech jsou na DVD dvě nové skladby: v klipovém provedení Mám ťa viac, na Slovensku v rádiích již úspěšný singl, a Náladový song - duet se zpěvačkou Marthou, ve kterém si sólo na trubku zahrál Laco Deczi, známý jazzman žijící v New Yorku. Náladový song se v těchto dnech nasazuje jako singl do českých rádií. Samozřejmostí v bonusech na DVD je fotogalerie.
Revitalizované CD přináší mimo jiné dva duety: s Marikou Gombitovou, kterou Miro Žbirka přizval ke skladbě Tajnosnubná, a jeden z jasných hitů alba - píseň s Ivou Frühlingovou Někdy stačí dát jen dech známou z televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na CD, které získalo Zlatou desku, dále  spolupracovali mimo jiné producenti Jan Horáček, David Koller, Aleš Zenkl a Honza Muchow.

Ceny:

Výhra pro 3 výherce (po jednom CD/DVD Mira Žbirky)

Výherci soutěže:
p. Hana Kůstová, Plzeň
p. Ing. Alexandr Tomčík, Cheb
p. Jan Dziky, Manětín

Blahopřeje redakce Topžena.cz - váš časopis pro moderní ženy a dámy, i muže a pány ...

Další soutěže o ceny na
www.topzena.cz v rubrice: Soutěže o ceny

Doporučujeme - sledujte www.topzena.cz každý den,
nebo využijte rss kanál
nebo
se přihlašte pro zasílání
"Novinek zdarma na váš e-mail"

připravil(a): redakce topzena.cz
vytvořeno: 30. 11. 2006 v 21:41

   Celý článek      
Hobbyzahrada.cz

Související články

Konec migrénám

Konec migrénám
Trápí vás opakovaně migréna a bolesti hlavy? Vyzkoušeli jste už několik léků a preparátů, a stále nic nezabírá? Možná je tady pro vás řešení: Přečtěte si článek a zašlete odpověď. A vyhrajte pěkné ceny
Hobbyzahrada.cz