Soutěže

Buďte revoluční s neviditelným stylingem

Sbírání kytiček

Zima se zase po roce zhostila velení. A my i tak chceme v tomto mrazivém období stále vypadat dobře. Mnozí tak právě řeší dilema, jak udržet účes bezchybný i pod čepicí a stále se cítit přitažlivě.

Díky novému, zcela revolučnímu fixačnímu vlasovému spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net od Schwarzkopf Professional, to je nyní konečně možné. Účes vydrží a vlasy budou vypadat skvěle celý den. 

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net

Na spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net je úžasný způsob jeho aplikace. Při nanášení produktu oceníte jeho rychlé zasychání díky jeho super suché struktuře. Je velmi odlehčený a vlasy ani v zimně nezatíží,“ komentuje Tyler Johnston, Schwarzkopf Professional Global Session Ambassador. 

Nyní mohou vlasoví profesionálové zajistit a vytvořit dokonalý a především neviditelný styling pomocí vlasového spreje OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net, který po aplikaci okamžitě zasychá a tím přináší bleskovou fixaci. Účes díky paměťovému efektu zůstává poddajný, lehký a hlavně dlouhotrvající. Můžete si pročísnout vlasy kdykoli máte chuť, nebo si vzít svou oblíbenou pokrývku hlavy, účes to zkrátka vydrží. 

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net respektuje individuální potřeby vlasů zákazníků a zásluhou nejnovějších technologií dosahuje prvotřídních výkonů, které přinášejí dlouhotrvající vlasovou dokonalost. Při aplikaci mikroskopické kapičky vlasového spreje okamžitě zasychají a nestékají, jako je to u jiných laků. Díky tomu se ve vlasech utvoří velice jemná, ale zároveň pružná síť, která účesu propůjčí dlouhotrvající paměťový efekt

Tři z vás můžete vyhrát balíček produktů OSiS+. 

Soutěž probíhá od 2. do 16. prosince 2018.

Foto: Schwarzkopf Professional


Vyhlášení vítěze soutěže

Na otázku
Značka Schwarzkopf Professional má řadu vyloženě jen pro muže, jak se jmenuje?
zvolili správnou odpověď
[3D]MEN
uživatelé
1. místo - ofton
2. místo - krkavec
3. místo - veveruska

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků