Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o Liftea COLAGENOVA HA: Dárek, který potěší nejen pod stromečkem

Soutěžte o Liftea COLAGENOVA HA: Dárek, který potěší nejen pod stromečkem

5.12.2018 - redakce Babinet.cz

Přemýšlíte, čím letos potěšíte ženy svému srdci nejmilejší? Snad všechny toužíme po mladistvém vzhledu, a tak maminka, babička, tetička či kamarádka určitě ocení jedinečný doplněk stravy Liftea COLAGENOVA HA s vysokým obsahem kolagenu a kyseliny hyaluronové. Dárek, který potěší nejen pod stromečkem, ale při každém pohledu do zrcadla, můžete vyhrát i v naší soutěži.

Přípravek Liftea COLAGENOVA HA má formu prášku, ze kterého snadno připravíte lahodný nápoj s vanilkovou nebo čokoládovou příchutí. Stejně tak ho můžete smíchat například s jogurtem a připravit tak chutnou svačinku nejen pro svou pleť, ale i pro sebe. Nejdůležitější je ale samozřejmě obsah. Proto vězte, že si v denní dávce dopřejete 10 g hydrolyzovaného kolagenu, který spolu s kyselinou hyaluronovou podporuje krásnou a pružnou pleť i potlačení tvorby vrásek. Příznivý vliv má i na vlasy, nehty a klouby. Doporučená maloobchodní cena doplňku stravy Liftea COLAGENOVA HA je 599 Kč za balení 390 g, které představuje kúru na 30 dní. Pořídit jej můžete v lékárnách, prodejnách dm a dalších vybraných drogeriích nebo přímo na e-shopu www.liftea.cz.

Doplněk stravy Liftea COLAGENOVA HA s vanilkovou příchutí je připraven  pro tři výherce naší soutěže. Pokud se do ní chcete zapojit, pošlete nám správnou odpověď na soutěžní otázku.

Správnou odpověď i další informace o přípravku najdete ZDE.

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Simona Adamová - Vrbno pod Pradědem, Hana Bednářová - Velešín, Hana Růžičková - Havlíčkova Borová

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz