Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 hororové knihy Dům fúrií

Vydejte se do světa, kde je hranice mezi světem lidí a duchů opravdu tenká, a ubytujte se v penzionu Coldthistle House, kam hosté přicházejí zemřít. Pan Morningside a jeho zaměstnanci mají totiž pocit, že jejich hříchy jsou neodčinitelné.

Poslední soud v Coldthistle House


Louisa Dittonová je osamělá a plachá. Poté, co utekla ze školy, kde byly kruté tresty na denním pořádku, je nadšená, když se seznámí se starou ženou, která jí nabídne místo pokojské v penzionu. Brzy po příjezdu do Coldthistle House si však Louisa začne uvědomovat, že záhadný majitel penzionu, pan Morningside, poskytuje svým hostům mnohem víc než jen ubytování. Ve skutečnosti je tento dům místem soudu a pan Morningside a jeho zaměstnanci vykonávají nad hosty svou vlastní temnou verzi spravedlnosti. Nad hosty, jejichž hříchy považují za neodčinitelné.

Louisa se začne bát o mladého muže jménem Lee, který se svou neobyčejnou laskavostí od ostatních hostů výrazně odlišuje. Louisa si uvědomuje, že je možná na ní, aby ho před tak hrozivým koncem uchránila. Ale jak může Louisa vědět, komu v tomto domě plném klamu a lží věřit?

Kniha je doplněna příznačnými ilustracemi a fotografiemi, které oživují podivný svět, ve kterém je hranice mezi lidmi a duchy opravdu tenká.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Dům fúrií.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Získejte první část nové série gotických hororů



Do soutěže bylo odesláno 1579 tipů.

Pro současné hlasování z několika účtů na jedné IP adrese jsme byli nuceni vyřadit některé soutěžící. Prosím, dodržujte Pravidla soutěží!

Kdo vyhrál?

Fanda82 (1579), atabana (1582), Kristulka (1583)

Správná odpověď

Jaké je prostřední jméno Louisy Dittonové?
Rose.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeDům fúrií (Rouxová, Madeleine)
Přicházejí sem, protože jsou zlí. Nenapravitelní. Přicházejí sem zemřít. První část nové série gotických hororů od autorky bestselleru Asylum. Louisa Dittonová je osamělá a plachá. Poté, co utekla ze školy, kde… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.