Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte dárkový poukaz do prodejen spodního prádla TIMO

4.02. - 10.02. 2019 | Aktuální soutěže
Svátek zamilovaných se rychle blíží. Udělejte radost sama sobě, ale také svému partnerovi, soutěžte s námi a vyhrajte jeden z pěti dárkových poukazů do prodejen předního českého výrobce spodního prádla společnosti TIMO. Zde si můžete vybrat soupravu, která dokonale podtrhne vaši krásu a vykouzlí vám sexy křivky.

Krajky v barvě bordeaux


Na Valentýna se červená barva hodí a svůdné krajky jakbysmet. Právě tuto kombinaci tolik milují muži, kterým se zrychlí tep, jen když si ji představí. Natož až vás v takové soupravě uvidí.

kolekce TIMO BordeauxChcete-li potěšit svého drahého, pořiďte si v prodejnách prádlo z rafinované kolekce Bordeaux. V nabídce jsou tři střihy podprsenek, troje kalhotky, a to včetně celokrajkových, a také košilka.

Květinová divočina


Hledáte-li něco neobyčejného a chcete-li překvapit, pak přesně pro vás je nová valentýnská kolekce Jungle Flower. Na modrém podkladu září záplava sytě růžových květů. Tento hravý motiv dostane muže do kolen a vy v něm doslova rozkvete do krásy. I tato kolekce nabízí výběr z různých střihů podprsenek a kalhotek. K dostání je i košilka, abyste měla slušivý komplet.
Skvěle padnoucí prádlo českého výrobce se šije v Litoměřicích, a tak přesně sedí postavám českých žen a dívek. Navíc široký výběr velikostí, a to i těch opravdu velkých, je u TIMO samozřejmostí. Zcela jistě si u něj najdete i vy ten pravý sexy set na svátek zamilovaných. kolekce Jungle Flower

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkový poukaz do prodejen spodního prádla TIMO probíhá od pondělí 4. února do 10. února.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč do značkových prodejen TIMO.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 27. února 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách spodního prádla TIMO

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !